Prislappar...

Något som kan irritera mig något oerhört är prislappar.. Ja, naturligtvis kan priset på en vara göra mig högröd.. men i det här fallet menar jag det ställe prislappen är fastsatt på... För det första så verkar de vara fastsatta med något sorts superlim från NASA.. det krävs naglar, olja, diskmedel och till slut en kniv för att lyckas skrapa bort lappen! Och ÄNDÅ sitter det kletigt lim kvar.. För det andra så har "prislappsfastsättar-idioten" DESSUTOM satt fast lappen MITT PÅ SAKEN och inte undertill!! Jag menar, den personen verkar inte vara "den vassaste kniven i lådan"!!!!
Är det någon som har en lösning på mitt problem??? En universallösning? Någon?? Heeelp....

Kommentarer
Postat av: Anna

Skrattar åt ditt prislapps problem, känner igen det :) Jag brukar ta med vim, låter det ligga på en stund sen gnuggar jag bort det. Och är det fortfarande klistrigt så tar jag handsprit till hjälp. Fast jag har även varit med om att det suttit rester kvar för det och då har jag nästan lust att slå nån i skallen med grejen. Sist händet det med en grytqa köpt på ikea och det var inte en liten lapp som satt på den, den var garanterat 10 cm *20, nån hur du sköter grytan historia. Till slut efter många försök med alla medel jag hittade inklusive en sväng i diskmaskinen och det klistarde fortfarnade så hade jag nästan lust att be Kamprad själv att rengöra den!



Jo det var trist med vår Irina. Vi har beställt en ny och Rasmus har börjat återhämta sig. Han är inte lika sur på sin syster nå mer. Han sa igår att hon är snygg :S och att han nog älskade henne för det.



Ha det gott, i Happis lyser solen och det är 20 grader varmt, hääääärligt

2008-08-16 @ 10:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0