Lucka nr 18...

Öppnar ni lucka 18 så hittar ni en rätt galen men himla kul tjej vid namn Jenny!! Just nu har hon satt in en intressant lista med "personer man bör känna innan man dör".. Skulle bara önska att det fanns en motivering bakom varje "person" för man börjar ju fundera varför hon valt bl a "en döv person", "en som jobbar på Parrots" och "en robot"..

Jenny, vi behöver en förklaring!! :o)

Kommentarer
Postat av: ida

:D

Hur är det med dig då? :D

2008-12-18 @ 20:42:39
URL: http://hasselqvist.blogg.se/
Postat av: Spiderchick

haha wierd lista... =)

2008-12-18 @ 21:01:17
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, nej men man tackar :D!

Jag trodde inte förklaringar skulle behövas. Men här får du ändå:

En döv person: Precis som en döv person behöver en tolk för att förstå oss vanliga människor, så behöver jag en tolk för att förstå döva (alltså gå en kurs hos en döv person). De ser ju alltid så energiska ut när de pratar och flaxar omkring med händerna. Som om det verkligen är något jättespännande de har att berätta.



En spom jobbar på parrots: Behövs egentligen ingen närmare förklaring förutom att choklad och yoghurtdoppade cashewnötter är så jävla gott... men dyrt.



En robot: Aldrig har jag velat ha något så mycket som en robot ...med en fjärkontroll till! Den här kan göra allt åt en. Springa på möten som den senare informerar mig om, tjuvlyssna och ha inspelningsknappen på. Helt enkelt göra saker åt mig. Och hur coolt skulle det inte se ut att gå på stan med en robot, bara sådär.

Inga konstigheter egentligen. Så jag jobbar...



KRAAAM!!!

2008-12-18 @ 22:51:22
URL: http://jennysvensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0