"Vi ska sy och vi ska klippa"...

Nåja, vi har inte klippt och sytt speciellt mycket, men däremot har vi slavat lika hårt som Askungen idag (hon hade ju ändå en hel hög med möss som hjälpte henne!)..

Huset är städat från tak till golv, tvättkorgarna i det närmaste tomma (vilket betyder att det hänger kläder på tork typ överallt!!), julgranen är pyntad och klapparna ligger fint därunder.. I morgon blir det slappardag!! Jajamensan..


F´låt den taskiga bilden men jag fattar verkligen inte hur jag ska ställa in mobilen för att få vettiga foton inomhus!! :o)



Ovanstående kula tillhör ett set på åtta. Min mamma köpte dessa innan jag ens var påtänkt, vilket betyder att de är långt över 40 år gamla.. Har egentligen inga jultraditioner (förutom julskinka, limpmacka och julmust), men mammas julgranskulor ska hänga i granen, annars blir det inte jul! Är oerhört rädd om dem!!

Kommentarer
Postat av: karro

mysiga bilder =)

2008-12-20 @ 23:15:37
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken fin gran!Hihihi jag kan tänka mig att man kände sig vit då ;-)



Jo, vi träffas var 6:e vecka och vi har gjort ett schema så man vet vems gång det är. Då träffas vi hemma hos den personen och hon väljer även litteratur som vi ska läsa. Det är olika genrer och gamla och nya utgivningar.



Värdinnan bestämmer temat och det har oftast med valet av bok att göra. Till exempel Jane Austen - engelskafton, Shelley- skräckafton tja du förstår.



Sedan äter vi, dricker gott och diskuterar litteratur-Mycket trevligt, rekommenderas varmt.

2008-12-20 @ 23:32:08
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: karro

det ska jag göra =)

tackar =D jag går i nian, så jag ska också söka in till gymnasiet i vår ;D

2008-12-20 @ 23:51:07
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Fia

Fint! Här kom också julgranen på plats igårkväll, helt emot våra traditioner. Men fint blev det.

2008-12-21 @ 08:04:31
URL: http://www.metrobloggen.se/kvastis
Postat av: Stefan W

Hoppas du får en bra dag :)

2008-12-21 @ 08:09:55
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: walla

godmorgon :)



den Inte så mysige pappan körde inte! Annars hade jag ringt farbror polisen!!



2008-12-21 @ 09:33:14
URL: http://wallaz.blogg.se/
Postat av: Anna

Godmorgon el god för middag :)

Din gran påminner om min, jag har oxå en del saker som bara ska hänga i granen annars är det som inte i jul i den :) bla ett glitter eller glitter är det väl inte men en röd grejs som min mamma och pappa köpt för typ 50 år sen, det var alltid så högtidligt när glittret kom på plats.



Men visst var hon en redig krutgumma Oliie, tänk vad hon fått uppleva i sina dar och ah fördelen att kunna minnas och än bättre förstå vad man är med om när man är 108 år gammal, helt otroligt alltså.



Julstöket går vidare här med, idag ska jag städa, det blir nu ingen från golv till tak men det värsta dammet ska väl bort :o sen tar vi gojburarna och ungarnas rum imorgon och sen tisdag är det slappa dagen för mig :) Jag har jobbat och nu är jag ledig tre dar och sen går jag på på julafton....lagom kul!!! Men har inte så många timmar då och de är på dagen och det är kvä'llen som är viktigast för oss.



Ha en bra dag

2008-12-21 @ 10:47:14
URL: http://wiccan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0