Finally together...

Häromdagen fick vi ett riktigt, riktigt härligt besked. Vår vän L har, efter månaders väntan, änligen fått bli sambo med sin älskade Miss J! Välkommen!

Det är minsann inte enkelt när den man älskar bor på andra sidan jordklotet, men kärleken övervinner allt! 

Vi fick möjligheten att få träffa Miss J under vår semester förra sommaren och det var en härlig tjej med "go" i.

Tänk om de tackar JA till vår inbjudan om att besöka Norrland under nyår.. Det vore himla skoj!! :o)

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack för din kommentar, den värmde verkligen. Jag var lite blyg och reserverad i mitt bloggande från början, det kändes som en dålig idé, men ju mer jag skrev desto mer respons fick jag. Om jag kan hjälpa någon annan så har inte allt mitt lidande varit förgäves. Hoppas din vän söker hjälp om hon verkligen behöver den, hon har tur som har en vän som du. Ibland är det svårt för en som är frisk att förstå varför någon man älskar vill förstöra sig själv på det här sättet, men det kan hjälpa att läsa om det, det har jag fått bekräftat från mina vänner och bekanta. Vissa saker är helt enkelt för svåra att förklara och de som är friska kan heller aldrig riktigt förstå.



Hoppas att både din vän och du får något ut av mitt skrivande och att hon också kan våga söka hjälp. Den finns där, bara man vågar ta handen som sträcks ut till en.



Ta hand om dig!

2008-11-15 @ 10:34:11
URL: http://hiraedd.blogg.se/
Postat av: Ajlin

Jag har bott i Karlstad i ungefär ett halvår. Flyttade hit i maj. Anledningen kan man läsa om lite nu och då. Han kallas R.

2008-11-15 @ 10:50:40
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Joyris

How surprising it is to read about me and Lars here! Thank you so much, our nice friend. I am very, very grateful and Lars feels the same.



Thanks for your invitation too! We'll surely pray to possibly visit you one day next year. God bless Us! :)



Hugs!

2008-11-15 @ 19:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0