Böcker... me like!!!

Och ingen loppis utan bokfynd även till mig! Blev lycklig då jag hittade Åsa Linderborg "Mig äger ingen" för 5 spänn!! Den har jag velat läsa jättelänge...För en guldpeng fick jag även Orhan Pamuks "Snö" och "Midvinterblod" av Mons Kallentoft(märklig stavning på förnamnet!!)

Jag läser på svenska för där är jag snabb, samlar ord och om någon stör mig i mitt läsande så hittar jag direkt tillbaka till det ord jag läste sist för att kunna fortsätta min läsning.. Är duktig i engelska och har under åren försökt läsa på engelska, men har inte samma snabbhet och där hittade jag definitivt inte tillbaka i texten lika lättsamt om jag blev störd!

Men tänkte såhär idag "nu är barnen stora och ropar inte på mig i samma omfattning som när de var mindre.. så kanske ska jag ge mig på engelska nu".. Sagt och gjort.. hittade en lagom(hahahaha) bok att börja med; en bok av Sheila O´Flanagan "Yours, Faithfully" på 599 sidor!!!! Hur dum är jag på en skala 1-10??? En tolva kanske..  Nåja, jag får väl återkomma med en recension någon gång i början av nästa sommar för det är väl ungefär så länge det kommer att ta att plöja igenom den!! :o)

Kommentarer
Postat av: Anna

Du kommer att älska " Mig äger ingen" av Åsa Linderborg. Jag både skrattade och grät när jag läste den.



Det du skrev om att dokumentera barnens utveckling på bloggen har liksom varit min tanke hela tiden. Det var därför jag började skriva. Nu har det blivit som ett gift...

2008-10-26 @ 15:38:35
URL: http://annabackhouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0