Försäkringskassan...

Läste i Aftonbladet att FK satsat 15 miljoner på en reklamkampanj!! Jamen, det är väl helt logiskt i deras tänkande..
Jag antar att deras nya kampanj heter "Försäkringskassan - stället där vi sparkar på dem som redan ligger.. för det är enklast""!!! 

Människor som är sjuka blir av med sjukpenning och sjukersättning.. Varför reagerar inte de sjukskrivande läkarna, vars kompetens knappt noteras av förtroendeläkarna? Människor som är sjuka anses friska nog att ta ett jobb. Vem f-n anställer en människa som är sjuk när det finns massor med friska människor som inget hellre vill än få ett arbete.

Nej FK, jaga fuskarna istället. De är de som förstör för dem som faktiskt är sjuka.. Sammanboende som skriver sig på olika ställen för att inkassera bostadsbidrag. Personer som anmäler vård av barn samtidigt som de jobbar och får då ut dubbel ersättning de dagarna. Personer med nämnda sjukersättning som arbetar heltid, ofta i en egen firma.
Ge er ut på jakt efter dessa istället för att sparka på de svaga!

När ska vi, svenska folket, reagera? När ska vi sluta upp med att knyta näven i fickan och istället ryta till? När ska vi börja protestera mot orättvisorna??

PS. Återigen undrar jag varför man bara kan vara sjukskriven 2, 4, 6 eller 8 timmar.. Om en människa som kommit upp i 25% arbetstid och vill prova på att jobba mer så måste arbetstiden alltså DUBBLERAS. 
DET är tufft och varje sjuk människa är livrädd för bakslag. VARFÖR kan man inte få öka en timme i taget?? Är det så svårt att räkna ut ersättningen?? Vad är anledningen?? Jag fattar det inte.. DS

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag håller fullständigt med dig. Helt idiotiskt att satsa på reklam. Satsa på folket ist.

2008-10-06 @ 23:04:01
URL: http://carinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0