Trettondagsafton...

Köttfondue, potatis i olika former, såser och röror.. Vin, öl och cider... Mmmm, så gott! Det var nämligen vad värdparet bjöd oss på igår. Det var en synnerligen god och trevlig middag.
 
Kul var också att vi fick träffa paret K&L igen. Sist vi var på samma festligheter var när värden fyllde 50 år, vilket var för två år sedan.. Vi får nog se till att det inte går lika lång tid till nästa sammankomst!! :o)

Jag satt mittemot fonduegrytan och det kändes som om jag hade min haka i ett bordssolarium! Blev faktiskt förvånad över att jag inte blivit brunbränd av den värmen!! :o) Det var synd eftersom dubbelhakor ser mindre ut brunbrända än blekvita!


Största problemet med att äta fondue verkade vara själva "pinnarna"! Det var nästan som att köra "Plocke pinn", men frågan var inte "Rörde den på sig?" utan mer "Vems var nu pinnen med rött skaft igen? Min? Nä, jag hade väl en med grönt skaft??".
Är lite fundersam på om vi inte hade några färgblinda vid bordet!! :o)

Vissa i sällskapet påstod sig vara i 25-årsåldern, men vi vet alla med säkerhet att det är den gyllene medelåldern vi befinner oss i.. Utom jag som var en barnrumpa i sammanhanget!! I allafall om man räknar skillnaden i hundår!

C gjorde en riktigt bra jämförelse mellan ungdom och "ålderdom". Kontentan var att "när man var ung och drack en öl, då blev man pigg och slipsen åkte på och krogen hägrade. Dricker man en öl numera så åker ögonlocken ner och sängen är det enda som hägrar"! :o)

Vi insåg med fasa att PRO-danser kanske vore något för oss. De brukar nämligen börja vid femtiden på eftermiddagarna och avslutas vid 23-tiden!! :o)

Kommentarer
Postat av: Maria

Gillade du mitt inlägg "om att åldras" föresten? ;-)



Det finns en restaurang här i stan som heter "Melting Pot". Det är en fondue restaurang. Och de har såååååååå god mat där. :-)

2009-01-06 @ 16:00:04
URL: http://desertchick.blogg.se/
Postat av: Kontorsråttan

PRO-danser ja. Den som hade haft tillträde till dom ändå...

2009-01-06 @ 18:12:32
URL: http://kommunhuset.blogg.se/
Postat av: spiderchick

haha =)



2009-01-06 @ 18:47:44
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0