Felriktad irritation...

Här i stan har de slutat med kontanter på bussarna. Du kan köpa resor på olika ställen, typ ICA-butiker o dyl och köpa/fylla på ditt kort på bussen med typ VISA-kortet. Dessutom kan du också köpa en bussresa via sms.

Igår var jag och tjejerna på stan och skulle slutligen ta bussen hem. C:s mobilbatteri hade tagit slut så hon lånade min mobil för att "köpa" sin resa(själv hade jag ett busskort tankat med sex resor).. Hon skickade sms:et men fick aldrig någon bekräftelse.. Hm, vi provade igen.. nä, inget svar!

Pia börjar bli aningens irriterad och när bussen kom så visade jag chauffören att vi faktiskt skickat två sms men inte fått någon bekräftelse. Han säger: "ni måste ha gjort något fel!!" Jag dividerade lite med honom, mäkta irriterad, men var till slut tvungen att dra två resor på mitt kort i stället..

Hela resan sitter jag och "kokar" över detta jäkla skitsystem de hittat på. Väl framme vid vår hållplats kliver vi av och plötsligt slog det mig! 

Vad var det som slog mig, undrar ni säkert? Jo, jag kom på att jag nyligen spärrat min telefon för betal-sms för att slippa de där skitsms:en som jag skrev om tidigare!!! *rodnar*

Usch, så usel jag kände mig då! Söta, lilla busschaufför, I´m really, really sorry!!! :o)
(tror ju inte att han läser min blogg, men ändå...)

Kommentarer
Postat av: imse

Jag tycker att det är ett elände när man inte kan köpa biljett på bussen. Och alla har ju inte mobil.

2009-07-07 @ 13:10:03
URL: http://zvammel.blogspot.com
Postat av: Miiqa

I Karlstad har vi ett urbota dumt system som går ut på att man köper biljetten i en automat utanför bussen. Sen visar man upp den lilla lappen för busschauffören, som skriver ut en ny biljett åt en. Snacka om att slösa med resurserna..

2009-07-07 @ 14:10:36
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Anna

Skrattar, jo det är det som är nackdelen med att ha spärrat kortet för betal samtal. Har råkat ut för en del själv jst för att jag inte kunnat beställa tjänster med mobben. Men hellre det än att det börjas tas ut pengar för sådan jag inte beställt.



Har dansat här och det slutade regna men jag kanske får ta i lite, ta ut mna rörelser och göra dem yvigare för att det ska räcka till till Umeå med :)



2009-07-07 @ 14:40:20
URL: http://wiccan.blogg.se/
Postat av: Ia

Shit happens ;)

2009-07-07 @ 17:18:19
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Miiqa

sv: Nej, sån stor lust har jag inte att börja shoppa loss på Lidl.. =)

2009-07-07 @ 18:15:53
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Britt

haha... Det är onödigt att vara irriterad ;o)

2009-07-08 @ 00:15:37
URL: http://bijaadjo.blogg.se/
Postat av: kristina

det är ett uselt system oavsett spärrade mobiltelefoner. Min dotter skulle åka o skickade 2 sms och fick ingen resa i alla fall och pengarna drogs men inget svars sms innan bussen kom och hon fick inte åka med så det slutade med att snällla pappa fick pallra sig iväg och skjutsa henne ner till stan. Där var pressbyrån stängd så hon kunde ej fylla på sitt kort så då blev det ännu en resa för pappa

2009-07-08 @ 00:17:00
Postat av: Katinka

Haha.. ja, så kan det gå. Men systemet är ju skit ändå liksom...

2009-07-08 @ 05:48:20
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: nilla

Ja, haha, ibland får man liksom skämmas lite när man gått på i ullstrumporna och man sen inser att det inte var den andras fel!

Men, vi har också det där systemet där jag bor och det är mäkta irriterande. Grrr...

2009-07-09 @ 12:51:01
URL: http://nillalivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0