Bloggvänner...

Tänk om jag vetat hur många bloggvänner jag skulle få, hur många härliga berättelser jag skulle få läsa, hur många sorgliga och tragiska inlägg jag skulle få ta del av, vilka lärt mig mycket och hur många glad skratt jag skulle få.. ja, då hade jag tametusan börjat blogga för flera år sedan.

Flera av mina bloggkompisar mailar jag med och coola A ska jag minsann träffa IRL, eller var AFK det hette?!, så fort jag åker till IKEA i Haparanda. Nåja, hon bor ju inte på IKEA men jag menar att "förena nytta med nöje"..
Men ni har väl alla fattat att jag har 30 mil till IKEA i Sundsvall och 38,5 mil till Haparanda!! Men tanken är att jag ska åka dit när jag är hos mamma i sommar och då blir det ju mycket kortare, bara 26 mil!!! Hahaha.. See you then A!!! ;o)

En annan kär bloggvän är fröken A som jag nyligen haft långa samtal med via telefon. Vi känner ju egentligen inte varandra, men ändå så känns det som en kär gammal vän! Är inte det märkligt? Och samtidigt helt fantastiskt! ;o)
Vi är i olika faser i livet, hon med små barn och jag med tonåringar. Men vi tänker och agerar väldigt lika, vilket gett upphov till många igenkännande skratt!! :o)

Har en bloggvän M i Nevada, som visade sig vara gift med en släkting till en av mina "kollegor".
Hur liten är inte världen då??

Vissa av bloggvännerna har det tungt, riktigt djävulskt tungt, i livet just nu. Jag läser deras inlägg, ber och skickar tankar med massor av energi. Andra bloggare är hysteriskt roliga, vilket är viktigt för balansen. Man måste få skratta också.

Sedan har jag rätt många "hemliga" läsare som jag gärna skulle vilja veta mer om. Har du som läsare en egen blogg så lämna gärna en kommentar som gör att jag kan besöka dig och din blogg. Ni utan blogg får gärna lämna ett avtryck; det skulle jag bli väldigt glad över!

Kram på er alla därute! Take care!


Kommentarer
Postat av: Tesstamente

Hmm, undra om jag räknas som en hemlig läsare:-)



Sv: Hahhaaa, huvudförråd.. klockrent:-D :-D

2009-05-13 @ 23:23:39
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Gun-Britt

Hej, jag är en av dina läsare som sällan lämnar kommentarer, men plötsligt så händer det att jag gör det, som nu. Ha det bra, kram från kollegan i norr

2009-05-14 @ 11:36:36
Postat av: Katinka

Men visst är det underbart med alla dessa härliga bloggvänner man skaffar sig! Jag blir varm inuti bara jag tänker på det! Ha en härlig dag.

2009-05-14 @ 11:47:08
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0