Akvarellfärg och böcker...

Åkte iväg en sväng på loppis.. same procedure as every Sunday!! Fyndade sju fina böcker och en ask med 12 tuber akvarellfärg.

Det sista var ett riktigt kap och jag ser fram emot att sitta och experimentera lite. I september, på Personalens dagar, fick jag ju möjlighet att prova på akvarellfärg på tub. Det var ju skitkul! Så vi får väl se om jag lägger upp några alster här!

BTW.. "Här verkar det inte finnas någon större rädsla för The svineflu", tänkte jag, när jag gick där på Umåker och trängdes med folk! Eller så var alla utom jag redan vaccinerade! ;o)

På tal om vaccinet.. Precis när jag bestämt mig för att vi nog ska vaccinera oss, då får man i AB läsa om en liten pojke som slutade andas efter att ha fått sprutan! *suck*

"Vem ska man tro på, tro på, tro på???"


Kommentarer
Postat av: Fröken Einstein med en smärre psykos

Man ska alltid tro på sig själv. Det är min grundläggande tro, om jag lyssnar inåt så vet jag vad jag ska göra. Lyssnar man utåt blir man bara förvirrad.

2009-11-08 @ 20:10:19
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Inga-Britt

Hej!

Jag tycker att ni ska vaccinera er, hela familjen,

Jag har fått första sprutan, ska få en till mot sv, och en mot "vanlig" influensa. Jag fick inte ens en liten rodnad på armen. men fick iallafall ett litet plåster, så att familjen såg att jag minsann fått en spruta.

Så, iväg med er till syster och vaccinera er.

Kram

2009-11-08 @ 23:26:31
Postat av: Anonym

2009-11-08 @ 23:35:29
Postat av: Malin

Jag säger: ta den inte!! Jag är mer rädd för vaccinet än för svininfluensan...än så länge.

Mitt tips:).

Kram

2009-11-13 @ 03:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0