Mitt inre monster dyker upp...

Tvärvaknade av att dottern meddelade "vi har utvecklingssamtal idag". Vaa?! Näää, det stämmer inte. Det ska ju vara den 11:e. Det visade sig att jag hade rätt(of course!!!), men det negativa var att jag då var klarvaken! Jaja, det var ju ingen mening med att gå lägga sig igen! Istället - datorn nästa! :o)

Jag har dock ett "Orosmonster" i min mage. Idag verkar det ha hopats saker att oroas över. 

Oro över hur en närstående mår. Är det bara "down" idag eller?

Oro över den där jä*la influensasprutan. Ta den eller ej?

Oro över en ekonomisk fråga stressar mig.

Oro över att jag inte lyckats få en läkartid för intygsskrivning.

Oron liksom genomsyrar mig idag. *suck*

Nä, lika bra att åka till Jysk och eventuellt byta ut oron mot ilska istället! Har en tendens att bli förbannad varje gång jag handlat där. Aldrig får man tag på någon personal som kan hjälpa en eller så blir det fel vid beställningen av en specifik vara.. Nu ska jag i och för sig bara köpa kuddar till dottern, så jag borde väl klara mig utan att bli uppretad! ;o)

Nu tänker ni: "Varför åker hon dit då, om hon blir så sur?". Jo, har man 30 mil till närmaste IKEA så är det Jysk man har att tillgå, vars varor håller sig till en någorlunda vettig prisklass. Tyvärr!

Don´t mess with me today!! ;o)


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Har du testat att skriva ner alla "måsten" och bestämma datum och tid när du skall göra de? Det gör ofta att man inte funderar så mycket på just de sakerna annars, men släpper ifrån sig tanken helt enkelt. Sen grubblar man över de sakerna man inte har bestämt sig för än, tyvärr. (Jag har också Jysk nära, men inte Ikea :D)

2009-11-04 @ 15:37:20
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Jag är också en orolig typ. Jag har precis börjat på KBT-behandling bla för det och hoppas att det ska bli bättre.

2009-11-04 @ 17:18:12
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag o sonen vaccinerade oss igår. Maken förra veckan. Jag o maken har haft lite ont i armen, jag har även haft lite värmevallningar under förmiddagen idag. Sonen har inte påverkats alls. Hellre ETT stick i armen istf sjukhusvistelse med en massa nålar o mediciner, så resonerar vi.

2009-11-04 @ 18:28:36
Postat av: Britt

Det jobbiga är ju att oroas över saker man inte kan göra något åt utan bara kan vänta på utslaget. Jag är också en typ som oroas och har redan tänkt ut alla värsta scenarion...och sedan när det är dags för det så är jag helt slut av allt oroande...helt i onödan (som mannen säger som aldrig oroas över morgondagen utan tar besvären när de kommer).



Du kanske mår bättre av att få bli förbannad istället ;)

Postat av: Ia

Känner igen den där känslan när jag går in på det stället...tror till och med att jag skrivit av mig ilskan i nn blogg för ett år sen eller så!!!



De kan få den raraste lila människa att bli en furie!!!

2009-11-06 @ 09:35:58
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0