Stringtrosor...

Finns det någon som ärligt kan säga att det är behagligt att ha stringtrosor?? De som säger "ja, det är det" tror jag har tvingat sig själv att tycka det! ;o)

För en hel del år sedan tänkte jag, när jag för femtioelfte gången försökte dra rätt de värdelösa trosorna som åkt in mellan skinkorna, att kanske.. kanske vore det idé att prova stringtrosor. För jag tänkte: "bättre med ett smalt snöre än en hel hög med tyg mellan skinkorna".

Sagt och gjort, ett par remtrosor inköptes och togs på. Nja, det kändes väl helt ok att gå och stå med trosorna på(dagens första rim!).. men jag tyckte att det drog förfärligt kallt om rumpan! ;o)

Tog på mig mina jeans och några minuter senare gjorde jag då misstaget att sätta mig ner och dessutom böja mig fram! Jeeez, det var inte behagligt alls, nej, inte ett dugg! :o( Snöret hade åkt så högt upp mellan mina skinkor att jag kände mig som en bit kassler! Att försöka nypa tag i snöret, genom jeansen, och dra ut det till en mera rimlig plats på min bakdel var fullständigt omöjligt.

Kontentan av mitt lilla experiment var att jag i fortsättningen köpte vanliga, hederliga trosor med lite mera tyg och bättre passform! Stringtrosan? Ja, den åkte rakt ner i soppåsen! :o)

Kommentarer
Postat av: Gun

Jag har aldrig provat och jag tror jag struntar i det också.

2009-10-06 @ 21:26:13
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

HAHAHA! Jag använder faktisk string. Det tog en vecka ungefär att vänja sig. Jag köper heller för stora än för små och de skall inte vara alldels för "stringade" vara sig mellan benen eller runt om höfterna etc. Då känns det som att tyget skär in. Numera tycker jag det känns konstigt att ta på sig trosor.. Roligt ämne!

2009-10-06 @ 21:26:17
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: anna

Haha! Jag hatar också stringtrosor. Har använt det en del för många år sen, men då enbart för att vissa kläder suttit snyggare. För skönt är det verkligen inte. Och hur snyggt blir det sen när man sätter sig ner så att halva rumpan syns? Nä, tacka vet jag ett par snygga "normala " trosor med lite mer tyg.

2009-10-06 @ 22:03:04
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Kristina

fniss, förstår dig precis.eftersom jag har en plastkorsett där allt glider så är det trosor med bred passform som gäller

2009-10-06 @ 22:03:09
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina

fniss, förstår dig precis,eftersom jag har en plastkorsett där allt glider så är det trosor med bred passform som gäller

2009-10-06 @ 22:03:48
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina

Fattar ej vad det är med min dator som skickar två kommentarer

2009-10-06 @ 22:05:00
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Daniel

Nä långkalsonger e bäst!

2009-10-06 @ 22:05:17
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Jag

Jag föredrar hipsters med string faktiskt... De är breda o åker inte in i rumpan... Jättebra...

2009-10-06 @ 23:00:30
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tänk att jag fattar inget. Jag hatar att ha mens, för då måste jag ha menstrosor på mig som är allt utom stringtrosor. Stora, obekväma, med massa tyg som tar plats. När det bara är några droppar kvar åker stringen fram igen och sitter som smäck till nästa omgång mens. Jag älskar stringtrosor och jag känner inte igen mig i det du skriver.

2009-10-06 @ 23:13:12
URL: http://nennyland.blogspot.com
Postat av: Anna

Gapskratt, jag har ungefärligt samma erfanehet av string som du. Jag tänkte tvinga mig själv att använda detta sattyg! Jag köpt ett par, kände mig som kasslern du skrev om. Frågade då en tjej på jobbet som haft i flera år, hurdana ska dom vara? Så hon beskrev hur de skulle va för att sitta skönt. Till slut hade jag typ 15 par string i olika modeller, har provat i flera år och försökt vänja mig. Men de som tycker att de sitter skönt måste vara bedövad där emellan för vidrigare plagg finns inte. Så mina hör string åkte samma väg som dina :)

2009-10-07 @ 00:08:26
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: Laila

Nej du! Jag har inte provat och tänker inte göra det heller! Jag får inte ihop det där med en tråd i rumpan....

Så jag förstår dig helt och hållet. Å du... Tack för skrattet! ;-)

2009-10-07 @ 10:29:28
URL: http://tillklippt.blogspot.com/
Postat av: Miiqa - jag överlever allt

Jag har alltid string. Det kanske är en vanesak? (Okej, lite störd är jag, nu var jag tvungen att känna efter hur det kändes) Stringtrosor är de enda trosorna som sitter där de ska, från morgon till kväll. Det är sällan jag behöver rätta till dem och när man vant sig är det riktigt behagligt. Sen var det också riktigt praktiskt när man dansade balett, för då stack ingen troskant ut under dräkten. Åh, vad sugen jag blev på att dansa nu!



Jag har inte märkt något med FB, men hoppas att det funkar snart för dig igen!



Kram!

2009-10-07 @ 11:03:24
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: coolbettan

Tusen tack för din kommentar, det värmer att få kommentarer mer än vanligt nu!

Vi sov gott jag och nalle efter att vi bestämt hur vi skulle ligga;)

Kram

2009-10-07 @ 11:30:59
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Pockethexan

Jga blev glad när jag läste ditt inlägg o hör att det finns fler som föredrar trosor i "normal" stl.!



...o då måste jag bara fråga om du har läst min kära "Oumberliga" makes blogg med vår familjs historia i ämnet? Om inte så är länken här



http://oumberligating.blogspot.com/2009/10/rana-och-nisse-strinnings-fel.html



Det är inte lätt att var handikappad, men det är inte heller lätt att vara barn till ovanstående!



Kramis!/från Hexan själv

(o de e inte SÅ stora som han beskriver dem, bara nästan!)



<;}

2009-10-07 @ 13:39:13
URL: http://pockethexorna.blogspot.com
Postat av: Ia

Ja...det fanns en tid när jag övertygade mig själv om att string var bekvämt...men den har gått över! De snär in och...jag förstår inte vitsen!!!



Dessutom så tycker jag om att gå omkring hemma i bara trosor och tröja...men då vill jag ju inte visa upp hela rumpan...för den som påstår att det är sexigt med string har aldrig sett Kajsalisa i string! Nej, tacka vet jag präktiga trosor som sitter där dom ska ^^,)



Men valet är frivilligt ;)

2009-10-08 @ 08:58:39
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Mamma J

Mina systrar är ivriga förespråkare för dessa otroligt obehagliga plagg, så de köpte mig ett par för ett tag sedan. Men nej - det bara går inte. Lika lite som jag tycker att det är skönt att ha de "vanliga" trosorna inskurna i rumpan, lika lite vill jag ha ett snöre där. Nejtack. Jag må vara gammalmodig, men några stringisar kommer inte på här!

2009-10-08 @ 12:06:30
URL: http://mammanj.blogspot.com
Postat av: pia

Haha, jag håller bara med :)

Fast jag har inte riktigt slängt mina än. Dom ligger där längst in i byrålådan och väntar på att kanske bli använda nån dag, sen när (eller om) den dagen kommer vet jag inte ;P

2009-10-08 @ 17:18:50
URL: http://paien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0