Kommentar till "Lever vi liv efter liv?"...

Min kära vän Anna svarade på mitt inlägg i sin egen blogg. Gå in här och läs hennes tolkning! Intressant!

Kommentarer
Postat av: anna

Får tacka för länkninen :) jag märker att jag har fler läsare då du länkat.Jo jag tror också på att något händer efter döden, hinduerna har så fint sätt att se på döden, det är bara ett klädombyte så därför är inte döden lika "hmesk" hos dom som den är för oss, den är inte deffenetiv.Vår religion tror ju oxå på en reinkarnation aven om den sker först då Jesus åter kliver ner på jorden.Ha det gott i dag, solen skiner här i Happis och jag hade oxå vårblommor som faktiskt kikar upp ur backen :)Kramz

2010-04-21 @ 12:37:50
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: Anna

Skrattar åt din kommentar om solen :) japp vi hade väl lite av patent på den förra sommaren :) Nu i år får vi hoppas att den jämnfördelas lite mer över sverige.Jag hade heller ingen moppe när jag var ung, jo en gammal 50 tals vespa sm inte gick många meter förrän den suckade. Men den försvann nånstans, den var vit och skit häftig, en rund bullig kromad lampa längst fram, den hade varit kult i dag. Synd att ingen minns var den tog vägen.Alla mina kompisar (umgicks mest med killar) hade oxå moppe men jag åkte mest på dom :) Men nu idag så ska vi ändra på det, nu blir det moppe och sen så småningom en hoj :)

2010-04-21 @ 13:35:14
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: Em

Jag hoppade in och läste och lämnade avtryck. :)

Sv: Jag håller med dig i din kommentar i inlägget om att vara smart/klok. Jag formulerade mig lite dumt när jag svarade Diana, den ena är inte mer smart än den andra. ;)

2010-04-21 @ 14:19:08
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0