Tatuering...

Under många år har jag funderat på att tatuera mig. Jag har klurat en hel del på "motivet". Det är ju tänkt att den ska sitta där till min död och då gäller det ju att tänka sig för. Visst, man kan ta bort dem med laser men...

Nu är det dock bestämt. Det bästa "motivet" är egentligen en text som jag med säkerhet aldrig kommer att ångra och texten är "My daughters, my everything"! Den ska sitta på insidan av underarmen och vara "skriven" i litet snirklig stil.

Vad tror ni om det?


Kommentarer
Postat av: Bettan

Det kommer bli bra!! Känner du redan nu att du aldrig kommer ångra dig så är det bara att beställa tiden :)

& hur cool morsa kommer du bli när tjejernas polare får höra att du ska tatuera dig!!!! :) super morsan är på gång :)) kram en liten fegis som vill men inte vågar ;)

2010-02-25 @ 17:37:22
Postat av: Em

Hahaha! Vad roligt! Jag har tänkt precis samma sak i flera år, men jag har däremot inte kommit fram till något än och vet inte vart jag vill ha den heller. Låter som en bra andemening, men kanske texten blir för lång? Kan du hitta en symbol eller ritning som har samma innebörd för dig? Om du gör det så hade vet varit roligt om du dokumenterade allt med foton i bloggen!!

2010-02-25 @ 18:41:25
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Det låter bra tycker jag. Kan bli fint.

2010-02-25 @ 20:09:10
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Selma

Själv törs jag inte. Kidsen får tro mig när jag säger att de är bäst ändå.

2010-02-25 @ 20:13:04
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ulrika Fabulousforty

Blir nog bra, det. Fast egentligen sitter väl den där tatueringen redan inristad i modershjärtat. ;D

2010-02-25 @ 20:24:17
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Kristina J

Det låter väl jättebra det! Som bekant har jag också funderat över detsamma en längre tid och ska bara få tummen ur. Har du hittat någon bra tatuerare i stan?

2010-02-25 @ 20:26:56
URL: http://mammispammis.se
Postat av: litentanta

Samma tankar har funnits här men tycker liksom att det har gått inflation i allt kropps-smyckande nästan nuförtiden.... Jag ville tidigt ha en tribaltatuering, tur minst sagt att jag ingen gjorde då alla småtjejer, o killar, ju springer med såna nuförtiden.



Piercing kändes också som en kul grej, tidigt talar vi då, men samma där, plus att jag ju konstant nekade min hyper nickelallergiska dotter sånt och nu när hon ju är stora damen verkar hennes sug ha lugnat sig...



Men texter tycker jag också om, fast lite samma tanke, kanske texten blir lite lång? Finns ju massor av fin symbolik, eller helt enkelt olika språk, som beskriver samma sak i "bara" ett tecken...



Ha det bäst och snart är det varmt igen, har ivf jag bestämt mig för ;-)

2010-02-25 @ 21:15:44
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Em

Jag har också funderat på det uttrycket. På svenska heter det ju helt enkelt en avsugning om man ser till den sexuella biten, men sen blir det väldigt svårt när man försöker införliva ordet "suga" i andra sammanhang. Jag tror det gör ihop med att vi egentligen är ständigt kåta och därför inte kan låta bli att fnissa... ;S

2010-02-25 @ 21:29:12
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Pia JL

Jaa det är en fin ide.Jag och min son ska tatuera oss nästa vecka,vi har gjort en mor o son grej av det.Jag har också tänkt typ i 20år på det ,men nu är det dags.Härlig blogg du har kussen.Kram Pia

2010-02-25 @ 22:06:22
URL: http://piajl.blogspot.com
Postat av: Vigdis

Hittar du bara "rätt" skrivstil så det blir personligt(för dig) så blir det ju som en bild, även om det är en text. Tror att det kan bli väldigt fint.

Go for it! ;)

Själv har jag en Runhäst, ett motiv från en norsk kyrka på ena axeln som jag gjorde för några år sedan.

Samma motiv finns även på den norska 50-öringen =)

http://www.flickr.com/photos/dittaeva/3258175084/

2010-02-25 @ 23:29:42
URL: http://nyandning.blogg.se/
Postat av: Britt

Ja det är en bra tatuering på ett bra ställe. Jag ser ju knappt mina tatueringar eftersom de sitter på baksidan av mig utom den på axeln.

2010-02-25 @ 23:57:22
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Tizzel

Jag har i mitt liv aldrig haft en tanke på att tatuera mig - när jag plötsligt stod här med två tonåringar som var alldeles faschinerade av just tatueringar. Båda har "gaddat" sig nu, och den ene (som alltid pratat om just att han ville pyssla med sånt här) tatuerar nu även själv! Dessa båda kära har under några år försökt övertala mig att göra en tatuering. Jag har stretat emot, men känner väl ändå att istället som för ut "ALDRIG I LIVET" så känner jag numer "Njaae... vi får väl se"! :-)

Men OM jag någon gång kommer att ta det stora steget, så kommer det DEFINITIVT att bli en bild och/eller text som symboliserar barnen. Så mycket har jag redan klart för mig! Så jag tror din text kommer bli kanon!!! Lycka till!!

2010-02-26 @ 06:55:00
URL: http://tizzel-o-tazzel.blogspot.com/
Postat av: Magda

Åhhh...Ja visst... Perfekt... Jag har en tatuering... Kinesiska tecknet för kvinna!! Hade tänkt sätta dit tecknet för mamma...Men de var så ful :-S...

Nu har jag tänkt mig 1 till...O de är mina barns initialer ihop slingrade...Har bara inte lyckats få till de än...Men de kommer=)

2010-02-26 @ 12:42:00
URL: http://magdafunderarnu.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Tatueringar har ju idag blivit rätt vanligt som utsmykning. Jag är jättestolt över mina egna och de betyder något personligt för mig. Din tatuering blir en evig påminnelse om något som betyder någor för just dig.

Ha en trevlig helg!

2010-02-26 @ 12:57:38
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Blondiie was here=)

fasiken va tufft! Tycker jag helt klart du sakll göra!

Ser fram emot att få se kort på tattisen! kramis

2010-02-26 @ 14:26:10
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Tanja

Låter jättefint :) Jag funderade länge på min tillslut blev det "Heilig" som är Helig på tyska. Som en hyllning till mina nära och kära :)



Kram

2010-02-26 @ 21:10:08
URL: http://smilgropen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0