Jag har fått foten...

... full av inflammation! :o(

Det började göra ont att stödja på foten för ca en vecka sedan. Trots ihärdig(och ljuvlig) fotmassage av dottern så har den bara blivit sämre och sämre.

Ni som ogillar fötter; blunda nu!!! Och scrolla ner.. :o)





Granne på jobbet är Citymottagningen; helt perfekt. Linkade in där och fick träffa tant doktor. Hon petade, böjde och vred på foten medan jag bet mig hårt i läppen! Inflammation i ett senfäste eller i leden, trodde hon, och skrev ut en dundermedicin som jag inte minns namnet på. Jag skulle fortsätta smörja med Iprensalva och bandagera in foten, i allafall på kvällarna.

Vill passa på att tala om hur otroligt dumt det är att Landstinget tagit beslut om att stänga Citymottagningen. En mottagning som går med vinst och som har massor av patienter!
Ett helt horribelt beslut!! *arg*

Maken är en snäll man så han åkte precis iväg till Apoteket för att hämta ut de där dundertabletterna.. Nu ska jag vila i kväll och i morgon har jag ju min lediga dag. Här ska det visst bli snöstorm så det passar ju bra att hålla sig stilla och inom fyra väggar. Ja, i allafall på dagen. På kvällen har jag tänkt åka in till Stadskyrkan för att minnas. Hoppas att ni också minns, oavsett var ni bor!



Däremot hoppar jag nog över fackeltågsvandringen, av ovan nämnda orsaker! ;o)

Kommentarer
Postat av: Kristina

Men din stackare, har du skadat foten med snedsteg vrickning snedbelastning? Försök ha den i högläge oxå så du ej hänger med den. Tänk vad man är beroende av alla kroppsdelar, vet ju hur viktiga fötter är av egen erfarenhet. Hoppas att du kryar på dig o att du kommer iväg till statskyrkan. Jag ska minnas härhemma. Stor krya på dig kram Kristina

2010-01-26 @ 18:47:05
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Em

Dundermedicinen kommer nog att göra dundervärk, jag menar UNDERVERK!! Hoppas det "går" fort över. (Nu blir allt fel i mitt huvud när jag skriver, som du nog märker av). Självklart hoppas jag att du blir snabbt frisk i foten!!



Jag gjorde inlägget som jag brände för och tänkte lägga ut det i morgon, men la ut det i går istället. Men att jag tänker på alla de som sdog och de som överlevde, ja det gör jag. :(



KRAM (och puss på foten, jag tycker fötter är gulliga! :D)

2010-01-26 @ 19:21:22
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Britt

Jag stannar också hemma imorgon. Det stormar redan här och ska visst bli snöstorm i natt...så det är nog svårt att ta sig fram.



Vilken tur det finns dundermediciner. Jag har ju också fått allehanda smärtstillande så att jag står ut med det onda...vad hade man gjort annars? blivit tokig?



Ja imorgon läser jag igenom "...om detta må ni berätta..." igen. Det är en bra bok som jag har för mig att alla i Sverige fick hemskickad för att läsa på uppmaning av Göran Persson 1997.

2010-01-26 @ 21:52:01
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Kristina J

Hoppas foten kryar på sig! Ang Citymottagningen så är det nog tyvärr bara en av många sparåtgärder som sker inom landstinget just nu. Jag är rädd att sjukvården kommer att bli allt mer svårtillgänglig för patienterna och konsekvenserna av detta törs jag ej ens tänka på.

2010-01-27 @ 16:23:51
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Ulrika

Krya på dej i fossingen!! Hoppas dunderpillren fungerar så du snart är på benen igen!

2010-01-27 @ 20:32:20
URL: http://fabulousforty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0