Osynlig...

... eller bara inspirationslös; det är frågan! Verkar vara himla svårt att få till ett inlägg här :o)
Det är skönt att vara hemma, även om jag älskar att vara hemma i byn. Pysslar på i lägenheten. Jag har fortfarande en kartong som väntar på att tömmas, men det är prylar och tavlor som ska in i vardagsrummet så fort listerna är uppsatta.
Jag har min lilla datorplats i vardagsrummet. Det är perfekt för då kan jag göra två saker samtidigt; datorgöra samt tv-tittande! ;o) Har tillfällig haft en vit köksstol framför datorplatsen(passar inte alls till brun skinnsoffa, brun bokhylla och brunt linneskåp), men igår hittade jag en frän brun stol på en antik- och loppisboa. En snurrstol i trä, men utan hjul. Otroligt skön att sitta på var den också; det är ju ett plus!!! Träsmak i häcken är ju ingen hit!
I samma veva hälsade vi på goda vänner som har stuga i Ånäset. Gott fika och trevliga samtal. Det gör vi gärna om!
I förrgår cyklade vi till The Phonehouse för att lämna in Johannas smaschade mobil. Men av någon anledning(oklart hur det gick till!!) gick vi ut därifrån med tre nya mobiler och den trasiga! Abonnemangen moderniserades en aning; det behövdes.
Carro hade nyligen fått en Nokia 6700 slide, men var inte nöjd med den. Såå.. mor i huset tog den istället och hon fick en ny. Satt igår och lekte, ömsom med MacBooken, ömsom med mobilen. Nu har jag nya signaler för både ring- och sms-signalen. Vet ni hur förvirrande det är?! :o)
Här blåste som tusan i morse, men nu verkar det ha mojnat en aning. Klarblå himmel och strålande sol. Lägenheten är städad och fin; fick värsta rycket i morse. Så nu finns det bara en sak att göra: Gå ut! :o)

Kommentarer
Postat av: Marie

Där fick du till ett lnlägg i alla fall !! :)



Jag är också inspirationslös..och mallförvirrad !



Vad skönt att ni (du) trivs i det nya hemmet och lyckos du som bara har en låda kvar att packa upp...jag har halva vinden ! :)



Har blåsten slutat ?

Kram från mig ♥

2010-07-23 @ 16:21:34
URL: http://applenochgras.blogspot.com
Postat av: Em

Lite typisk det där med telefonerna, och lite typisk att dottern liksom lite "automatisk" byter upp sig. :D

2010-07-23 @ 18:46:51
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Britt

Nya leksaker är alltid roligt. Jag har tyvärr ingen anledning att köpa varken ny dator eller mobil...fast det ska jag kanske vara glad över och kan då spara pengar till annat...som resor, kläder och skor... det är ju roligt det också.

2010-07-23 @ 19:30:28
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Agneta

visst är det lite konstigt det där med att man kommer ut med något man kanske inte hade tänkt på från första början men jag tror att om man byter så så fanns det med i tankarna någonstans djupt inne i en redan från början annars hade man inte blivit påverkad att göra det.

I mitt fall härhemma är det alltid Per som lyckas med konststycket att få den nya telefonen medans jag får ta över hans ett år gamla mobil, jag är nöjd bara den går att ringa, skicka sms o MMS med medan pojkar tydligen behöver lite mer tekniskt avancerade saker i sin mobil?! ;-)

2010-07-24 @ 11:47:19
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack snälla du! Och kul att du kan kommentera igen, har saknat dina kommentarer. Kanske var bra att jag bytte blogg då =)

Kommer tillbaka och läser lite sen, ska käka lite mellis nu, har precis tränat.

Kramkram

2010-07-24 @ 13:04:03
URL: http://livetsmarathon.blogspot.com
Postat av: Gun

Jag har haft min mobil i mer än ett år och har inte lärt mig ringsignalen än, så jag förstår att det är förvirrande.:)

2010-07-24 @ 21:22:29
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Kristina

Du verkar hinna så mycket. Vilket fynd för försäljarna på phonehouse ni måste ha varit. Men de brukar ah en svada så man helt plötsligt har fallit utan att man vet hur det gick till. Hoppas du blir nöjd

2010-07-24 @ 23:13:50
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Ia

Tänk om rycket kunde smitta av sig!! Vi är i stan nu och skulle verkligen behöva få lite ordning här också. Ska förresten packa ner alla böcker och ta ut i torpet, köpte ju bokhyllor på IKEA för nitton kronor styck :P Sen får vi se om jag aknske också försöker sälja av!!

2010-07-26 @ 10:13:50
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Dom kallar mig Yngve

Känn ingen press bara. Inspirationen får komma när den kommer :)



SV: Nu var det ju inte Nigella i sig som Filip gick i gång på, utan det hon bakade. Haha. Det är samma sak varje gång det dyker upp ett matlagsningprogram på TV, jag hör små suckar och stönande av vällust brevid. Karlar och mat, du vet :D

2010-07-26 @ 10:15:52
URL: http://antipod.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Att byta ringsignal är MYCKET förvirrande, man fattar ju inte riktigt att det ens egen telefon som ringer...



Stolen lät ju verkligen som ett fynd :-)

2010-07-26 @ 10:34:09
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Em

Sv: Jag hinner inte läsa och kommentera bloggar just nu, men jag såg din kommentar om LCHF. Om du kollar denna länken och sen klickar i kolumnen "kolhydrater" så får du stigande hur mycket kolhydrater olika grönsaker etc innehåller. Det kan vara en bra vägvisare på vad du kan/vill äta vid sidan om kött:



http://www.hertzmanfrukt.se/produkt.htm



Sen är frågan varför du vill äta efter LCHF. Om det är för viktnedgång fokuserar man på så lite kolhydrater som möjligt, medan om det har med reumatism handlar det mest om renlevnadsgrejen. Diabetes vet jag inte något om i detalj så där. Kostdoktorns och Dr Dahlqvists blogg är jättebra, men om jag kan hjälpa dig på något sätt så gör jag det gärna. Maila mig om du vill.

2010-07-26 @ 17:37:39
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0