Bloggvänner...

I måndags kväll lyfte jag luren och ringde min bloggvän Anna i Happis. Vi har haft kontakt via våra bloggar väldigt länge och dessutom har vi mejlat varandra rätt ofta. Men nu var det första gången vi hade telefonkontakt.

Det fanns absolut ingen oro om att det skulle bli en s k "pinsam tystnad", men däremot var faktiskt vårt första samtalsämne just vädret!! Det tycker jag var lite festligt för det är ju det man brukar ta till när man inte har så mycket att prata om! Men det var definitivt inte av den anledningen, för efter snack om snömängder, kyla, vulkanutbrott och översvämningar så tog andra samtalsämnen vid. Drygt 1,5 timme gick på ett kick och nog hade vi kunnat fortsätta samtala ett antal timmar till innan ämnena börjat tryta, men sängen till slut "kallade" sängen! :o)

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att man fått nya vänner via bloggandet. Dessutom känns dessa som "gamla, goda vänner" när vi väl träffas eller pratar med varandra i telefon.

Mina Annor, en i norr och en i söder, är jag riktigt rädd om och jag är så tacksam över att ha fått möjlighet att lära känna dem. Anna i norr räknar jag med att träffa i sommar. När vi flyttat till lägenheten är ett besök på IKEA uppskrivet på agendan och då passar vi på att åka till IKEA i Haparanda. Och i samma veva träffa Anna och hennes familj IRL! :o)

Anna i södern har jag haft telefonkontakt sen förra våren. Jag hoppas att tiden(läs semestern) ska räcka till för att bila ner till dem. Det vore otroligt roligt! :o)

Men nu är det en helt vanlig onsdag och jag har min lediga dag. Jag ska strax ta ut Bessie på morgonpromenad och sedan blir det litet fejande härhemma. Eventuellt blir det visning av huset imorgon eller på fredag. Spännande!

Jag hoppas att jag ska hinna in hos er idag, men jag mår inte så bra i nacken så jag försöker hålla mig borta från datorn. Så ge inte upp om mig, det är bara en tillfällig frånvaro! ;o)

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hejsan... Vad roligt med bloggvänner som man känner att man får en bra kontakt med. Man måste ju bli lite nervös när man ska träffas IRL. Om man har bloggat länge med varandra så skapar man sig ju en bild av människan inom sig. Tänk om det inte klaffar när man väl träffas??? Jag hoppas att du får möjlighet att träffa dina Annor och att ni kommer underbart överens.



Sv: Tack för att din nacke klarade av ett par rader hos mig. Man blir alltid lika glad när man har fått en kommentar. vad det gäller klassfesten så är jag en av dom som bor kvar i samhället och trampar på i gamla invanda fotspår. Men det är ju så att man alltid glider ifrån varandra ju längr tiden går. Hoppas att du får en härlig dag. Sköt om dig! Kram

2010-03-24 @ 10:06:48
URL: http://ansoni.blogg.se/
Postat av: Britt

Just nu känns det som jag är ganska nöjd med att ha mina bloggvänner på bloggen för att jag knappt hinner träffa mina vänner...men sen när livet ser lite annorlunda ut kanske jag väljer att träffa mina bloggvänner också. Just nu tar min mamma och Mannen mycket av min tid...då mamma nyligen blivit ensam då pappa hastigt dog och Mannen flyttat till Västerås och jag varit sjukskriven ett ½år.



sv: Har också sett Mangaporr och undrar vem är målgruppen?

2010-03-24 @ 10:21:48
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Selma

Jag har inte träffat mer än en av mina bloggvänner men det var kul och jag tror banne mig att jag ska göra om det om vi hamnar i samma trakter.

2010-03-24 @ 10:23:53
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Anonym

Vad spännande med nya vänner!

själv har jag nog inga vänner kvar alls...hinner ju aldrig träffa någon : )

2010-03-24 @ 10:29:32
URL: http://kvinnanmedkoftan.blogspot.com/
Postat av: Gun

Vad roligt! Om man går in i det med en nyfikenhet, och är medveten om att ens bild av personen kanske inte stämmer till 100% kan det ge väldigt mycket och vara så kul att träffa sina bloggvänner.

2010-03-24 @ 10:36:48
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Anna

Goddagens Pia

Jo tänkte ozå på väderpratet faktiskt :) men det har ju varit extremt denna vinter så det är på allas läppar.



Vad jag tyckte var mest spännande va att få höra din röst. Att du e "pratglad" som jag har jag förstått via bloggen och mailen :) Om ni kommer till Happis och IKEA så räknar jag deneetivt att få träffa dig och din familj eller kanske bara mannen är med. Förvana mig i tid bara så jag hinner ta sem om du kommer.



Ha en bra dag så hörs vi

2010-03-24 @ 10:43:09
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: Bara Jag

Att blogga har gett otroligt mycket tycker jag - att ventilera, fundera eller bara "finnas" men samtidigt få en slags respons eller dialog har varit jättekul!! Och det känns som man "känner" människor även om man i många tillfällen inte vet vad de heter :-)



Kram!

2010-03-24 @ 11:14:39
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: ansepanse

att få bloggvänner är väldigt trevligt

kramar

2010-03-24 @ 12:35:45
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Kristina

Men vad roligt. Det kan ju bli en besvikelse även om man pratar bra på bloggen, men det är ju så kul om det verkligen stämmer. Jag vet ju att du är en jättetrevlig människa eftersom jag träffat dig IRL

2010-03-24 @ 14:40:52
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0