Mediamarkt och The studio...

Puh! Arbetsveckan är slut. Och jag liksaså.. Igår blev det träning direkt efter jobbet och sedan blev det bokläsning istället för dator.

Idag åkte vi till Mediamarkt för att hämta(öh, lösa ut!) vår skrivare-scanner-negativscanner(Canon Pixma MG8150) som vi väntat på i nästan två månader. Irritationen har varit hög eftersom maken varit där och efterfrågat den åtskilliga gånger och varje gång lovade de att höra av sig så fort de pratat med leverantören. Vilket de uppenbarligen inte gjort eftersom den apparat vi beställt aldrig skulle ha kommit; den säljs nämligen inte längre. Dah.. Undrar när vi fått reda på det ifall vi själva inte hört av oss till Mediamarkt??

Istället blev det en ny beställning på en nyutkommen modell från Canon. Men.. den fanns visst inte i Sverige än! Nähäpp.. Bara att vänta tills de hör av sig. Vilket de äntligen gjorde idag! Så här, med facit i hand, så gjorde vi nog en bra affär. Vi fick den nya, dyrare modellen för samma pris som vi skulle ha betalt för den utgångna modellen. Plus att vi fick 500 kronor extra rabatt pga all väntetid. Nu ska den testas!! Jag hoppas att den gör lika bra fotoutskrifter som den "lovar". Sen ska det bli jättekul att kunna scanna 35 mm's negativ och få in gamla fotografier på datorn.

Dessutom hittade jag ett laptopbord till Johanna på Blocket, så vi svängde förbi säljaren på vägen hem.

Bild lånad av IKEA

I morgon ska vi fotas på The Studio. Jag, tjejerna, Agge och Maria. Det ska bli skitskoj, även om jag inser att det kommer att kosta skjortan ifall vi ska köpa mer än en bild var. Suck! Men det är ju lite "once in a lifetime", sådant här kostar man inte på sig i vanliga fall.

Efter vår photoshot blir det middag härhemma. Då ska min duktiga kock(läs maken) fixa maten. Och har sällskap i köket av Agges och Marias respektive!! ;o)

Nu måste jag plocka fram mina outfits för i morgon!! Därför kör jag en snabb runda hos er ikväll, men den här gången hoppar jag över att kommentera. Hoppas ni har överseende med det!! <3

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ibland känns det som om man väntar för länge på det goda... Förstår att ni är laddade inför morgondagen! Det låter superskoj! Kram!

2010-10-15 @ 20:27:48
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Britt

Här har vi inte MediaMarkt...men i Västerås där Mannen bor finns ett och det är stort som ett haaaaav. Känns lite opersonligt. Jag kommer ihåg när man handlade stereo hos Bertil Nilsson i Gällivare. Det var personligt och med service...hemma i hans garage.

2010-10-15 @ 21:28:22
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Åsa

Såhär i efterhand var det ju jättebra men drygt att behöver vänta så länge! Kul att fotas, hoppas på att få se bilderna!

2010-10-15 @ 22:07:45
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: Agneta

Hoppas att fotograferingen blir skoj, alltid kul att göra det hos proffs!

Ha en riktigt skön helg nu!

2010-10-16 @ 11:28:41
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Låter som en intensiv vecka - med roligheter där på slutet :)

Bra affär tycks ni ha gjort också, trots väntetiden.

2010-10-16 @ 11:42:20
URL: http://glitterogon.wordpress.com
Postat av: Kristina

Vad spännande o det blir säkert vackra bilder du blir ju bra på kort. Kul att det blev en bättre produkt på Mediamarkt, fantastiskt att kunna scanna in negativ.Hoppas att dagen idag blev jättebra. Soliga Kramar till dig

2010-10-16 @ 14:32:42
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Selma

Ibland ska man unna sig att göra det man vill.

2010-10-17 @ 12:46:02
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ia

Väntar ivrigt ;)

2010-10-17 @ 13:03:08
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0