Ibland har man tur...

Somnade framför tv:n igår kväll och vaknade upp vid 1-tiden, då maken var på väg i säng. Klev upp, borstade tänderna, tog en värktablett och gick och lade mig igen. Fick sedan sova ostört ändå till klockan elva i morse och det var så skönt. Jag har sovit urkasst hela veckan så det var välbehövligt.

Jag och maken tog en tur med PV:n och hamnade bl a i Stöcksjö där de hade garageloppis på ca 15 ställen. Dumt nog hade jag bara på mig en t-shirt och en tunn, tunn kofta för jag trodde att vi skulle gå på inomhusloppisar. Men maken hade sett en annons om den här byloppisen så det blev en långpromenad längs byvägen.

Men ibland har man flyt så efter några hus hittade jag en finfin jacka(såg inte ens använd ut) som jag köpte för 50 kronor. Egentligen var den lite för varm för en dag som idag, men jag hade ändå hunnit bli ganska frusen så det var gôtt att ta på sig den! :o)


Vi stannade till på ett ställe där de sålde fika och den där koppen med te satt finfint.

Åkte sedan ner på stan där vi hittade en loppis nära mitt jobb. Där köpte jag några böcker för en billig peng.


Snart ska jag och Johanna cykla in på stan för att gå på bio. Vi ska se "I rymden finns inga känslor". En av rollerna görs av Bill Skarsgård. Finns det ingen ände på dessa Skargårds??!! ;o) Går ju nästan att jämföra med Wahlgrens bara det att Skarsgård-familjen spelar i en helt annan liga, en bättre sådan.

Förresten.. Här är en rätt dålig bild på vårt lilla "vildsvin" Bessie! ;o) Hon är tämligen ovillig att posera, så det är jättesvårt att få ett ordentligt foto på henne. Hon verkar känna på sig att man ska fota henne; då vrider hon ofta bort huvudet! Även om jag inte använder blixt!

Hm, låter märkligt likt dottern(hon som trivs bäst bakom kameran!)!! Är det så att man blir som man umgås?!


Skickar en hälsning till bloggvännen Laila som har det väldigt tungt just nu! Tänker på dig! <3


Önskar er alla en skön lördagskväll!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Å vilken loppis tur du har. Jag lyckas så sällan få med mig maken på loppis. I o för sig var jag döseg i morse efter en gräslig dröm så jag var väl ej jätte på att vi skulle fara men jag blir så avis när ajg ser vad du hittar, tänk om jag missade min lampa idag??? Ha sen skön dag o hoppas du får mindre ont.Kram

2010-09-11 @ 16:57:32
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Snygg jacka och fina böcker. Och jag håller med dig om Skarsgård kontra Wahlgren, Skarsgård har i alla fall klass och talang. /Kram

2010-09-11 @ 19:46:08
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Vilken tur att du hittade en fin, varm och billig jacka. Det är inte kul att gå och frysa...

:-)

2010-09-12 @ 09:12:57
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Malin

Åh vilken fin lördag du fick. Iaf i mina ögon, jag som älskar loppisar. Dock har jag hållit mig ifrån allt vad loppisar heter då vårt hem är överfullt osm det är. Jag litar inte på mig själv, ser man fynd överallt är det svårt att låta bli.Du hittade ett fint fynd! Jag är så glad att det rullar på lite på "käkfronten". Det här kommer att bli bra ska du se. Själv motar jag med all kraft jag har bort en begynnande förkylning. Passar inte alls bra med mitt schema.Men det lär väl bli som det alltid blir, det som måste ske, sker:). Kram på dig!

2010-09-12 @ 09:44:01
Postat av: Agneta

perfekt att fynda en sån fin jacka i rätt ögonblick!

2010-09-12 @ 11:36:37
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilket fynd!!!

2010-09-12 @ 16:10:56
URL: http://kvinnanmedkoftan.blogspot.com/
Postat av: Selma

Låter som ett absolut fynd i rättan tid.

2010-09-12 @ 16:37:35
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Svorskan

Jag inbillar mig att vissa hundar upplever kameran som något som stirrar på de och i hundvärlden är det ett aggressivt beteende. Bara en teori.. :)

Sv: Primark var vansinnigt kul. Hahaha, dotterns ögon blev stora som tallrikar när hon upptäckte att det fanns ytterligare en våning. Men ack vad det gick pengar totalt sätt.

2010-09-12 @ 17:07:27
URL: http://svorskan.se
Postat av: sara - Glitterögon

Skönt att du fick sova ut - och härligt att du hittade en varm jacka att värma dig i där på loppisen :)

2010-09-12 @ 17:35:21
URL: http://glitterogon.wordpress.com
Postat av: Svorskan

Sv: Nej, jag tyckte inte mackorna på Pret var något, men alla tycker ju olika. // Jag hittade inte så mycket på Primark jag heller, det var mest dottern.

2010-09-12 @ 19:02:34
URL: http://svorskan.se
Postat av: puzzelkvinnan

Min söta pv raggar kusse,vilket fynd.Jag o en kompis var på årets sista loppis i parken i lördags.Fy det har verkligen gått snabbt.

Sköt om dig.kram pia

2010-09-12 @ 20:28:49
URL: http://puzzelkvinnan.blogg.se/
Postat av: Gun

Jag såg några snuttar från den där filmen på tv när de intervjuade Bill Skarsgård. Han verkar väldigt bra tycker jag. De är duktiga, den familjen.

Fin jacka du fick tag i, så billigt!:)

2010-09-12 @ 21:17:48
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Var filmen bra? Såg kortvarianten på TV för ett tag sedan och blev rörd och road av de slående likheterna med min son. Han har ingen diagnos ännu men träffsäkert var det!



Kram!

2010-09-13 @ 01:00:57
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Ia

Hon är ju inte ett dugg likt ett vildsvin!!!! Måste nog byta glasögon ;)

2010-09-13 @ 09:40:16
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Cina

Vilket fynd, jackan!

Ska bli spännande att höra vad du/ni tyckte om filmen! Har läst om den. Mycket! Ska se den tillsammans med andra föräldrar i Autism/Aspbergerföreningen men det verkar dröja. Vill se nu!

Postat av: Mia systeryster

Snygg jacka , vilket fynd. Skönt att få sova ut ordentligt!! Fin liten vovve, låter märkligt lik min dotter också;)

2010-09-13 @ 14:41:33
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0