Kurvan är på nedåtgående...

... vad gäller bloggen, men på uppåtgående vad gäller formen!! Och så får det lov att vara. Jag prioriterar mig själv och min träning just nu. Jag hoppas ni står ut med dåliga uppdateringar härinne!

Igår var jag och mina två kollegor på en Stresshanteringskurs anordnad av Confex. Vi höll till på Hotell Plaza. Det var två kvinnor som föreläste om stress. Vad som händer i kroppen och hur man kan minimera stressen. Många saker var
s k skåpmat, men det var viktigt att bli påmind om det.

En av dem sa något som verkligen fastnade hos mig och som man kan applicera på det mesta i livet. "Att du accepterar något behöver inte betyda att du gillar det". Det är så bra. Ibland finns det situationer som, helt enkelt, inte går att förändra eller lösa och det enda man kan göra är att acceptera det. Istället för att ödsla energi på att klaga eller gnälla.

Det är som sinnesrobönen:
”Gud giv mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.”

Vi fick också väldigt god mat och fika. Och som vanligt glömde jag fota allt! Typiskt! För det var små läckra munsbitar till gofika att välja på. Mums!

Med tanke på ovanstående så kändes det helt rätt att dra iväg på Body Combat på kvällen. Det gick mycket bättre det här passet eftersom vi nu hade lite koll på alla slag och sparkar. En väldigt bra ledare som peppade och hela tiden berättade vad vi skulle göra. Men jösses, så slut jag var efteråt. Men jag blev skönt utmattad!

Eftersom vi misstänker att träningsvärken from hell kommer att komma på lördag så har vi bokat in ett yogapass då. Ska bli himla skönt att få sträcka ut hela kroppen. Längtar! Har saknat yogan och av någon anledning är det himla svårt att göra rörelserna hemma.

Min unge hostar fortfarande. Jag tycker så synd om henne. Önskar att jag kunde ta över hostan så hon slapp ha den. Men tyvärr funkar det ju inte så. Hon har i allafall fått medicin, Mollipect på dagen och Cocillana till natten.

Min kväll kommer att spenderas i fåtöljen och i tvättstugan. Vad gör ni själva denna fredagskväll?


Kommentarer
Postat av: Ylva

Det blir TV och bok ikväll. Skulle vilja gå och testa en ny pub, men orkar inte ikväll, kanske imorgon. Kram!

2011-04-08 @ 18:41:19
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: Yvonne

TV och nya soffan....

2011-04-08 @ 18:57:23
Postat av: Kristina

Så skönt att se dig här trots allt. Kollar flera gånger per dag, men kul att du känner att träningen är bra för dig. Håller med dig om det som sas på kursen som di citerade. Det är så sant. Ha en bra fredagskväll eller du kanske redan haft den. Klockan är ju mkt o jag är sen ska försöka blogga nu om min natt och dag Kram

2011-04-08 @ 22:13:59
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Zarah

"Att du accepterar något behöver inte betyda att du gillar det" - mycket kloka ord. Det får bli mitt mantra också.



Bloggandet, ja, det är kul, men inte så lätt att hinna med alla dagar. Livet är till för att levas på många plan.

2011-04-09 @ 08:29:31
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Agneta

klart att man ska prioritera sig själv och inte bloggen! Lärde mig en massa om vad som var viktigt när datorn var med Per på sjukhuset i 4 månader, är inte alls lika "beroende" av den längre utan lägger den tiden på betydligt viktigare saker såsom barnen och mig själv!

2011-04-10 @ 21:09:15
URL: http://bigmarlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0