Summering av helgen...

Fredag natt:

Carro kom hem i förtid från musikfesten Umeå Open pga andnöd, hosta och feber. Troligen hade de där rökmaskinerna förvärrat hennes hosta. Var lite orolig för henne först, men efter hon fick lite att dricka, febernedsättande och hostmedicin så klingade andnöden bort. Men eftersom maken var i Hedemora tvingade jag henne att sova i vårt sovrum. Då kunde jag ha koll på henne under natten.

Hon orkade nästan hela fredagskvällen/natten, men tvingades gå innan Håkan Hellströms uppträdande var över. Det tråkiga är att hon längtat som tusan efter den här helgen efter att hon fick biljetterna i julklapp. Tyvärr orkade hon inte gå dit överhuvudtaget på lördagskvällen. Stackare!

Lördag:

Fortfarande hängig dotter, men febern hade sjunkit. Jag och Johanna skulle cykla in på stan för att handla lite på ICA. Men då var det punktering på hennes cykel. Typiskt! Det var bara att ta apostlahästarna och knata iväg. Regnet hängde i luften och motvinden var hemsk. Gick förbi en loppis i Sagagallerian; hittade bara två trähjärtan för 10:-.

På kvällen såg vi Körslaget. Heja Team Lisa!! Men jag håller på att bryta ihop av all reklam. En låt, reklam, en låt, reklam, en låt, lotto, reklam.. and so on.... Helt sjukt!

Söndag:

Vaknade halv sex av att Carro hostade. Klev upp och gav henne medicin och vätska. Hon hade ingen feber, så det går åt rätt håll. Men i morgon bitti ska jag boka en läkartid på Citymottagningen till henne. Det är nog bra om någon lyssnar på henne, så hon inte har fått lunginflammation.

Det var ingen idé att lägga sig igen, så jag kollade datorn, gav hunden mat och sedan blev det en längre morgonpromenad. Det var tio plusgrader ute och helt vindstilla. Härligt, trots att molnen nästan låg på trädtopparna och jag hade huvudvärk.

Jag har mest suttit här i vardagsrummet idag. Antingen med datorn i knät eller med fjärrkontrollen i handen. Kunde inte ens njuta av den slöa dagen; satt bara och funderade på vad jag borde göra istället för att häcka i soffan. Suck!

Just nu väntar jag på Mästarnas Mästare. Missade första delen förra veckan så jag såg den på svt play idag. Jag hejar på Stenmark och Ljungberg. Men måste säga: All heder åt Evy Palm! Vilken kvinna! Wow!

Ha det gott allihopa!!!

Kommentarer
Postat av: Agneta

det är många som är sjuka nu, och med tanke på hennes hosta så kolla verkligen upp att det inte är lunginflammation. Tuva härhemma hade feber o hosta i en vecka, sedan satte det sig som lunginflammation som hon fortfarande efter 3 veckor inte är helt kry ifrån.

2011-04-03 @ 21:50:38
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Yvonne

En helg att minnas.... Men, så kan det vara ibland. Hoppas dottra mår bätte idag och att du slängt huvudvärken i havet.



2011-04-04 @ 15:41:36
Postat av: Ama de casa

Skönt att dottern är bättre, men vilken otur att bli krasslig just när musikfesten var...



Jag gillar också mästarnas mästare :-)

2011-04-04 @ 16:20:09
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Kristina

Låter som din helg oxå varit lite tung. Hoppas dottern kryat på sig. Såg att du ska ut o kuta. Ta det lugnt. Kram från fru skröplis

2011-04-04 @ 19:05:36
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Gun

Det som är så jobbigt att ha andnöd, och vilken otur att bli sjuk precis då. Jag förstår dig, att du ville ha koll på henne på natten.

2011-04-04 @ 23:37:34
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0