Jomensåatt...

Skrev igår att våren kommit till mitt kök. Jag bara älskar när jag får hänga upp mina gröna gardiner med små sammetsprickar på. Lyckades hitta en vit gardin som passade, men som behövde hällor för att matcha de gröna. Den andra gardinlängden fick bli en duk.



Och så här blev det:





Den tinar som sjutton därute och jag längtar tills snön på stigarna i skogen är borta och allt torkat upp. Det ska bli kul att gå/springa med hunden. Men innan dess får jag lov att kuta(nåja!!) runt på asfalt i mina nya dojjor. Fina va?!



Idag hittade jag också ett par nya aerobicskor. Ni skulle ha sett de gamla.. de hade noll dämpning och hade börjat spricka i alla sömmar.. Hade nog lika gärna kunnat vara barfota på alla pass! ;o)



Summa summarum, strax över tusen kronor för bägge paren. Det tyckte jag var överkomligt! Bägge paren kostade drygt tusen kronor paret, men det var halva priset så.. Ibland har man flyt! Ska ta på mig springskorna och gå ut med Bessie. Får traska runt lite för att gå in dem, innan jag ökar takten och börjar springa.

Kommentarer
Postat av: Lillemor Silfvernagel Nystedt

Vad snyggt du har i ditt kök Pia :)



Har du alltid varit sportig av dig?

kram

Postat av: Kristina

Snygga gardiner! Har du en BLÅ orkidé?

2011-04-13 @ 19:11:29
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Gun

Men åh vilka fina gardiner! Så sött med prickarna.:) Tur du hade med skorna! Vad ska du nu göra för alla pengar du tjänat? ;D

2011-04-13 @ 20:11:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Dom kallar mig Yngve

SV: Ja, precis! Jag håller med till hundra procent. En bra historia gör inte en bra bok. På den punkten får jag väl ändå respektera Jenna Jameson, då hon faktiskt inte skrivit boken själv utan tagit hjälp av en annan författare.



Jag läste i din blogg att du tyckte mycket om Morgan Allings bok. Kanske något jag själv kan ta mig an att läsa :) Men Susanna Tamaras "Gå dit hjärtat leder dig", som du tipsade om under något av mina andra inlägg, ska jag absolut hålla utkik efter :D

Stor kram!

2011-04-14 @ 08:58:12
URL: http://antipod.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Vad fint det blev i fönstret. Så skira och tunna gardiner så att solen verkligen kan hitta in.

Vad bra med två par skor till priset av ett. Kram

2011-04-14 @ 16:17:37
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Maria

Massa tack =)

Snygga pjux, där gjorde du ett riktigt bra kap =)

Kramkram

2011-04-14 @ 18:08:33
URL: http://virripannan.blogg.se/
Postat av: Kristina

Men vad fint du har i ditt kök o fina fönster hos mig ser man knappt ut. Så glad jag blev att du saknade mig igår kände mig så ensam, inte ens en dator hade jag. En vedervärdig uppdatering kommer på min blogg om dagens vård

Ha en skön kväll från Kristina som är utslagen

2011-04-14 @ 21:00:27
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Britt

Säger som Gun...vad ska du köpa för pengarna du tjänade in på skorna? mer skor? skulle jag ha köpt :)



Fint och vårigt det blev i ditt kök. Hur ofta byter du gardiner? Jag är så fruktansvärt ointresserad av att köpa nytt, sy nytt och byta gardiner i mina fönster. Däremot putsar jag dem några gånger per år...men det blir samma gardiner som hänger där. Har inte hittat några jag känt att jag måste byta till.

2011-04-16 @ 12:32:09
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0