Jamen så där...

Får man inga bilder så snor man dem från vederbörandes blogg! Moahahaha.. Här kommer lite fler foton från Tropikhuset. Orm- och spindelfobiker varnas härmed!

Här har vi en som "solar sig" i strålkastarskenet! Visst ser den lite högfärdig ut! :o)

© C Hagman

Kommer ni ihåg "Gremlins"? Håll med om att denna apa ser ut att platsa i den filmen, bland alla elakingar! ;o) Synd att det inte gick att komma närmare, för då skulle ni fått se huggtänderna i den rara apans mun!

© C Hagman

Jag älskar de olika ormarnas mönster på kroppen. Vilket artisteri och så noga uttänkt!

© C Hagman

Den här varelsen gick vi rätt snabbt förbi. Jag tvingade dock tjejerna att ta ett kort på den. Tänk, jag har ändå petat på en chilensk fågelspindel och därmed botat min fobi för svenska åttabeningar. Läs om det här! Ni får några sanningar om mig på köpet.

© C Hagman

Den enda pippifågeln som fanns på stället och den brukar sitta på personalens axel och flyga omkring. Men är de kort om personal så törs de inte låta den flyga fritt eftersom de då inte kan hålla koll på den. Den är nämligen en snattar-pippi. Den snor tydligen örhängen, knäpper upp halsband och annat roligt. Kanske skulle de hänga upp en liten skylt runt halsen på den med texten "Jag snattar. Håll hårt i juvelerna" ;o)

© C Hagman

Fika fick vi göra hemma, eftersom serveringen på Nisses café stängde kl 14.00. Men vi kunde handla godsakerna där och ta med oss hem. Mums!

© C Hagman

Här ses en del av Johanna och fotografen herself syns i brillorna!

© C Hagman

Vi har städat härhemma idag och sedan körde jag afro i eftermiddags. Ett aber bara, på väg hem från badhuset halkade jag på övergångsstället, det är rätt djupa hjulspår, och det knixade till i nacken. Surt! Men det var tur att det var på väg hem och inte dit som det hände. Annars hade det nog inte blivit någon afro alls idag. Innan jag kom in i duschen och kunde låta de sköna massagestrålarna träffa min onda nacke städade jag badrummet. Det gick i samma veva, liksom! :o) Trots allt en bra och produktiv dag!

Kommentarer
Postat av: Agneta

fina bilder från tropikhuset, då har jag en liten föraning om vad jag ska se på fredag då vi ska till Tropikariet inne i Hbg

2011-02-20 @ 19:55:08
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: puzzelkvinnan

Mysigt ni har det..........ja jag är dålig ännnnn.

Vissa har legat i två veckor på tisdag har jag 1v,så det är bara vänta och se.....fy vad det är trisst......

Pontus har varit hemma med mig i samma ,men man orkar ju inte vara trevlig.

Natti natt

2011-02-20 @ 22:11:01
URL: http://puzzelkvinnan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Städa i samma veva , typiskt kvinnor , medan jag ändå gör det osv .Hoppas nacken läks så ses vi i morgon kram

2011-02-21 @ 18:42:53
Postat av: Britt

Sååå cool bild av Johanna.

2011-02-21 @ 22:00:24
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0