Morden i Midsomer...

Det är en mysig serie.. Egentligen är ju Barnaby & co rätt usla poliser. Jag menar, en liten by där det hinner dö mellan 2-7 människor i varje avsnitt. Det där grevskapet verkar bli utarmat på invånare. Man får ändå hoppas att de yngre föder några barn som kan uppväga det hela! ;o)

John Nettles har nu slutat och blivit ersatt av Neil Dudgeon. Neil kommer att spela DCI John Barnaby, en kusin till Tom Barnaby. Tydligen var det enklast att göra så, eftersom serien heter "Kommissarie Barnaby" i många länder. Ett nytt namn på huvudpersonen hade liksom krånglat till det en aning.

Men jag undrar: kommer det att vara samma sak att se Neil istället för John? Det funkade väl rätt okey när det gäller James Bond? Där har det ju varit flera stycken som spelat rollen av Mr Bond. Nåja, vi får väl se när de avsnitten visas.

Nu ska jag försöka ta mig ner i sängen. Jag ska ju faktiskt arbeta i morgon. Men bara två dagar, för sedan är jag ledig i fem hela dagar! Det har varit ganska perfekt att inte vara helt ledig en längre tid. Att emellanåt tvingas kliva upp halv sju på morgonen har gjort att jag inte blivit helt förslappad! :o)





Kommentarer
Postat av: Mia systeryster

Vilken underbar start, att bara jobba 2 dgr o sen vara ledig i fem, det lät skönt=D

Kram

2011-01-02 @ 22:38:30
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ja ikväll var det märkligt fast för ovanlighetens skull hade vi flera rätt. Vi kommer gärna halv sju Kul

2011-01-02 @ 23:17:20
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: litentanta

Som gammal "beroende" av engelska deckare och tvserier så tror jag dessvärre att Morden i Midsomer har gjort sitt efter den här omgången..



Vore ju som att byta ut Kommissarie Morse eller min gamla favorit, Dalgleish. Gubbarna i sig är så viktiga för känslan liksom.



Att inte alla dött vid det här laget är ett mysterium, måste vara en jädra inflyttning i detta område av England minst sagt ;-)



(såg ju John Nettles hos Skavlan och blev besviken då med, han var ju inte alls som Barnaby ;) , snacka om att jag fått en låsning på just den seriegestalten va när inte ens "människan" bakom är bra nog haha!)



Ha det bäst o jobba lagom, låter bra det!

2011-01-03 @ 11:19:14
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Selma

Fast avsnittet jag såg igår var inte ett av de bättre.

2011-01-03 @ 11:44:10
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Ia

Jag tror faktiskt att det är möjligt att serien kan fortsätta på ett bra sätt! Precis som Dui säger så byter man ju inte skådis utan man gör en "nyanställning" och då kan det ju fungera!!

Jag tycker till exempel att Så ska det låta blev bättre med Settman...och På spåret är minst lika bra med de nya ansiktena....Näe, vi får öppna våra sinnen ;)

2011-01-03 @ 15:14:39
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Britt

Håller med Selma om att det var ett sämre avsnitt. Tycker också om Morden i Midsummer och tror att jag kommer tycka om även de nya. Är helt såld på engelska deckare. I morgon ser jag Kommisarie Lewis på 5:an. Hans medhjälpare DS James Hathaway

är jag lite förälskad i. Jag är helt såld på långa blonda män också :D

2011-01-03 @ 17:32:25
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Ulrika

Halv sju? Då skulle jag inte klaga heller. Min klocka ringer 20 över 5. Halv sju är jag nästan på väg till bilen. Fast då slutar jag kl 13, så det jämnar ut sig...

2011-01-03 @ 19:19:03
Postat av: Ama de casa

Jag älskar morden i Midsomer! Men vi kallar serien för "sömnpillret". Dom brukade visa dom på söndagskvällarna, vi tittade från sängen och det tog väl ungefär 10 minuter innan vi sov :-)

2011-01-05 @ 19:32:54
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0