Ellen de Generes show...

Avsnittet idag är en hyllning till mamman, inför Mors Dag. Ellen delar ut presenter till publiken, som dagen till ära, består av gravida kvinnor som väntar sitt/sina första barn.

Men det blir nästan lite löjligt med alla grejer som de får.. Det är ju ingen utlottning utan varenda en i publiken får alla saker.. Och man ser hur attityden förändras för varje present. För de första presenterna är det ett himla skrikande och ylande. Sedan kommer typ 7:e presenten, som är en filt, och då ser man nästan på ansiktsuttrycken att "Va?? Bara en filt? Visst, en designerfilt.. men ändå.."

Först får de designersängar och barnstolar, presentkort på barnmat och blöjor, presentkort på flera tusen för kläder och skor och en tvättmaskin/torktumlare. Dessutom ett dyrbart halsband och en digital videokamera. En hel serie barnböcker, filtar och en bärstol. Och en ihopfällbar resesäng med skötbord plus en blöjväska.

Men det är ungefär som att jackpotten på lotto är 24 miljoner! Ja, visst vore det skoj att vinna allt det, men varför inte göra 24 stycken till lyckliga miljonärer istället??!! Visst hade det varit nice om jag hade fått allt detta som Ellen delat ut när jag väntade barn, men jag kan ändå tycka att varför inte lotta ut lite grann till tittarna också. Det finns säkert många som skrivit till henne t ex. Låt dem vinna något också.


© P Hagman

Idag har jag varit hemma från jobbet. Igår kväll fick jag det-där-som-kommer-vareviga-månad-och-som-jag-nu-funderar-på-när-det-har-tänkt-att-börja-utebli-som-jag-längtar. Men då kommer också migränen, som ett mejl i inboxen!! :(

Men faktiskt, sedan jag slutade röka har jag betydligt mindre av sådan där vardaglig huvudvärk som jag kunde ha flera gånger i veckan. Se där, en fördel till med rökstoppet!

Mina tjejer har fått sommarlov idag. Carro är på stan och säger hejdå till sin klass. Hon kommer ju att gå med 94:orna när hon kommer tillbaka från USA. Johanna är strax hemma och ska lite senare iväg på sin första körlektion! Det är stort! :)

De mest värdefulla personerna i mitt liv!!! <3


Nu ska jag ta en tablett och lägga mig en stund..

Kommentarer
Postat av: Selma

Migrän är inget att ha.

2011-06-16 @ 14:42:14
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Kristina

Söta barn. Migränen blir bättre sen efter ....

Hoppas du mår bättre nu Kramar

2011-06-16 @ 23:58:58
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Jepp, rökning bidrar till huvudvärk - ju mer man röker ju värre blir det. Duktigt jobbat! // De där amerikanska prat-showen är underhållande på sitt sätt, men när de delar ut presenter till publiken brukar det bli väldigt amerikanskt - det är liksom ingen måtta på något alls.



Barnen är och förblir det mest värdefulla man har. Jag är så glad för min, livet fick en högre dimension när jag fick henne. Innan kunde jag bara föreställa mig och även om jag drömde om hur det skulle kännas, var jag rädd att jag trodde det var mer känslomässigt rosenrött än vad det egentligen är. Men jag hade rätt, det ÄR stort - det största man kan uppleva. Visst har vi tur, alla vi mammor och pappor?

2011-06-17 @ 17:30:39
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0