Börjar se effekt...

... av träningen. Kanske inte så himla mycket vad gäller vikten, om man bortser från det där 10 kg's viktraset som blev i februari!! Hahaha! Däremot har jag tappat 3 cm i omkrets på både midja, höfter och rumpa. Har alltså tightat till mig lite! Me like! Och jag har inte ens hållt på i två månader.

Jag har haft ett hemligt mål också. Det var att vara med i skidtävlingen hemma i byn i påsk. Fick ett nytt skidpaket av maken (en tidig födelsedagspresent) i början av februari. Men nu fick jag tyvärr veta att den blir tidigarelagd. Ett väldigt smart beslut med tanke på hur sen påsken är i år, men lite trist känns det att inte få möjlighet att åka.

Men, jag har ju verkligen inte tränat förgäves! Det var en väldigt bra motivation för att komma igång med skidåkningen igen. Jag tycker att det är så roligt att åka. Jag tävlade i längdskidor i många år när jag var yngre, så tekniken har jag. Det är mest flåset som måste förbättras. Men all dans och gymträning har gjort nytta de veckor jag inte kunnat skidra; tiden då kylan hade grepp om Sverige. På en månad förbättrade jag min tid på 3,2 km med sju minuter! Den dagen var jag oerhört stolt över mig själv!!

Jag har fått en del gjort idag. Bl a så har jag letat fram morfars stora bibel från kartongen i förrådet, rensat och torkat ur skafferiet, tränat på gymmet och gjort våfflor.

Nu ska jag titta på "Luftslottet som sprängdes". I morgon är det måndag och ny jobbvecka. Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Vad du är duktig, när vilar du dig egentligen??? Skicka ner lite sån arbetsenergi till mig också. Nu hör jag ju verkligen vem du brås på - Din käre mor.... Tror du det går i arv till dina döttrar också - vore ju fantastiskt att få sånt i arv tycker jag.

Kram

2011-03-27 @ 21:49:33
Postat av: Gun

Det är så kul när man märker effekt av träningen. Mest av allt när man känner sig starkare, tycker jag. Det är skön känsla.

2011-03-27 @ 22:02:55
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: puzzelkvinnan

Ljuvliga bilder,vi tog en lång prommis i dag och det behövdes.Ny vecka och trött.God natt.........kram

2011-03-27 @ 22:10:03
URL: http://puzzelkvinnan.blogg.se/
Postat av: Kristina

oj vad duktig du är. Den som kunde säga att hon minskat 1 cm eller fått upp konditionen, jag som flåsar bara av att ta mig upp ur sängen. Men jag gläds med dig. Grattis. Ha en god ny vecka kram

2011-03-27 @ 22:13:21
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina J

Hmm...jag undrar bara - kör du med en annan tidräkning än oss andra? För visst är det väl fortfarande mars månad i morgon? ;)

2011-03-27 @ 22:56:00
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Anna

Härligt Pia, visst är et kul när det börjar visa sig, när man börjar se att blod, svett och tårar lönar sig :)) Kul, heja på dig :))

2011-03-28 @ 00:37:02
URL: http://wiccans.wordpress.com
Postat av: Bara Jag

Träning ger nog ofta inte så stora resultat på vikten om det bara handlar om att omvandla fettvävnad till muskelvävnad - vilket jag tror skulle räcka för många av oss. Jag märker också av att jag börjat träna mer och har gått upp i vikt - eftersom det var målet känns det jättebra!!

Kram!

2011-03-28 @ 14:11:35
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Svorskan

Riktigt duktigt jobbat att pressa tiden så mycket på så kort tid. Jag brukar säga att träning förbränner alldeles för lite för att se det som ett sätt att gå ner i vikt, men däremot fördelas fettet på ett lite bättre sätt och man blir lite fastare. Tränar man flera gånger i veckan och tar i, så brukar även hungerkänslorna bli mer normala och jag får mer lust på sund och nyttig mat.



2011-03-28 @ 16:21:34
URL: http://svorskan.se
Postat av: Svorskan

Pssst! Inne på Bloglovin kommer din gamla design upp. Om du loggar in dig där och klickar dig in på ditt konto kan du uppdatera bilden.

2011-03-28 @ 16:24:43
URL: http://svorskan.se
Postat av: Cina

Vad du är duktig tycker jag, som hänger i med träning och så. Åka skidor är ju himla kul!

Det du skrev om sjunga i kör: Jag har ju börjat i en precis och det är verkligen ett gladpiller!!!!!!

Ha en bra vecka!

Kram!

2011-03-28 @ 16:36:41
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Ama de casa

Vad duktig du har varit! Fortsätt så :-)

2011-03-28 @ 19:01:31
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0