Två avbrutna nålar senare...

...har jag lyckats fålla upp ett par byxor, kortat av en tröja och minskat urringningen på en tunika. Dessutom lyckades jag fixa en ny väggförvaring till badrummet. Använde ett läckert tyg som jag hittade en gång på en loppis. Höll på att göra kardinalfelet att sy dit "fickorna" platt på tyget, men i sista stund kom jag på att jag måste sätta dit några veck så det blev utrymme till att förvara i något i "fickorna"! :)



Borde ta oss ner till förrådet för en rensning. Få se om maken, som jobbat, orkar haka på. Där finns nog en hel del som kan kastas och andra som kan sorteras till att ta lite mindre plats än nu då allt är utspritt i hela förrådet.

Förresten.. Det har kommit massor med snö de senaste dagarna. Visserligen med ett högt aqua-innehåll. Men nu har minusgraderna börjat dyka upp, så snart kan jag nog börja åka skidor, yiihaaa!! Som jag har längtat!



Kommentarer
Postat av: Laila

Men va kul att se! :-)

Själv lär jag aldrig titta åt en symaskin efter mina år i syslöjden. Här är det sambon som syr på den! Broderi var mitt gebit. Å ska nått sys... Då blir det för hand!



Förresten... Ett riktigt härligt 2012 till dig och din familj ♥

2012-01-06 @ 23:00:34
URL: http://tillklippt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0