När anfallet kommer...

... är det lika att passa på!!! Städanfallet alltså!

Men.. Som alltid, så kör jag slut på mig! Skit också, att jag aldrig lär mig! :o(

En värktablett, en dusch och sedan en stund på en spikmatta = en bra idé!

Kul att läsa vad ni hittat på under dagen.. många har "åkt" skidor i allafall!! ;o) Det har inte blivit så många datorpauser som jag trodde det skulle bli, vilket betyder att jag inte besökt särskilt många idag.. Nåja, det kommer ju en morgondag!

Kommentarer
Postat av: Em

Jag känner ett par stycken som har värk.. och som inte kan ta det lugnt när de först sätter igång och som nästan överdriver när de skall göra något fysisk, som att städa. ÄR det ett gemensamt drag? Kan det vara en orsak till sjukdomen i utgångsläget? Att man inte har var duktig på att känna efter tidigare? Blir lite nyfiken i och med att jag själv har fel på sköldkörtel och enda gemensamma nämnaren för de som har den varianten är att vi har varit utsatta för stärk psykisk press. Jag intresserar mig för möjligheten att vi drar på oss fysiska sjukdomar pga psykiska orsaker i större utsträckning än vad vi kanske är medvetna om. (Nu blev jag lite personlig, du behöver inte svara om det känns fel).

2010-01-17 @ 19:40:05
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Precis så där gör jag också! Man känner sån energi och drar igång projekt och så plötsligt står man där och nästan grinar för att man satt igång för mycket som man måste göra klart.



Hoppas värken släpper. Kram

2010-01-17 @ 19:49:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Jag har lärt mig att avsluta mitt i ibland. Sen kan det irritera mig, men samtidigt klappar jag mig själv på axeln när jag kan avbryta eller INTE vara "duktig". Lite motsatt psykologi kan man kanske säga. ;) // Nackproblem pga röntgen? På tal om otur liksom? Låter ju fruktansvärt!

2010-01-17 @ 20:29:20
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: anne

Jag har också passat på nu när anfallet anföll och var så starkt! Misstänker att jag fått min kvota för det här året...;)

2010-01-17 @ 21:39:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Magda

Hej Pia... I denna blogg behöver du inget lösen ord...Ser att den dyker upp...Men de är bara att klicka bort den... Roligt att du vill fortsätt följa med i min vardag...=)



Kram så länge...

2010-01-17 @ 22:39:16
URL: http://magdafunderarnu.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Jag har varit latare än latast men har dock tagit två långa promenader med Bernard, som nu sover gott efter att äntligen fått komma ut och aktiverats efter den hemska kylan som lamslagit oss i flera veckor. Imorgon tar jag tag i dammråttorna. Ha det gott!! Kram

2010-01-17 @ 23:21:33
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: Laila

Själv var jag små sur och irriterad igår. Då får jag ofta lite "plockmani". Det gick med en himla fart att få undan en del av skiten i alla fall. ;-)

2010-01-18 @ 07:30:04
URL: http://tillklippt.blogspot.com/
Postat av: Cina

Igenkänningsfaktorn är hög! Att man aldrig lär sig.... Hoppas det blev bättre av en stund på spikmattan!

Kram!

2010-01-18 @ 16:51:09
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Ama de casa

Oj! Jag får många infall, men sällan städanfall :-)

Kram på dig, hoppas du mår bättre nu!

2010-01-20 @ 17:52:01
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0