WeBlogstore.com...

Fick ett mejl från blogg.se där det stod att man kunde gå in på WeBlogstore.com och fixa en tidning av sin blogg.
Det verkade ju vara en cool idé. Någon som provat??

Jag skulle jättegärna vilja ha ut min blogg i tidnings- eller bokform. Att kunna bläddra bland alla inlägg och foton. Det är så sällan som jag läser "bakåt" i min egna blogg. Det är nu och "framåt" som gäller.

Hittade en bild på mig, sittande i trappan hos min mormor och morfar. Visst kan man få lov att tycka att man var ganska söt som liten?! ;o)



Vilken chock...

... vi fick när Carro plötsligt fick ett meddelande på datorn om att hennes ansökan till utbytesåret var avslagen!!!
Har aldrig sett min dotter se så tillintetgjord ut! :o(

Men, så visade det sig att vi bara glömt att scanna in en kopia på hennes pass!!! Puh! Man kan ju få hjärtsnörp för mindre ju! :o)

Förresten, "Pensionärsjävlar".. vad är det egentligen för ett program?! Har snart sett ett helt avsnitt och jag tycker att det är skitdåligt. Rent av löjligt. Man kan väl klart säga att det definitivt inte är min sorts humor.


Jag är allergisk...

... s k "Coca-cola"-tomtar. Alltså dessa rödklädda män med svart bälte runt den, milt sagt, trinda midjan. Jag ryser i hela kroppen när jag ser sådana tomtar, fusktomtarna.

Nej, "min" tomte har möjligtvis en röd luva på sig. Resten av klädseln går i grått, grönt eller brunt. Vi snackar alltså skogstomte, den riktiga tomten! :o)

Jag är alltså allergisk mot rött överhuvudtaget. Julen är m a o inte någon favorithögtid om man ser till allt det röda. Jag har en röd duk på bordet på julafton men sedan åker den bort. Idag hängde jag upp mina julfavoriter, mina tomtegardiner. Fyra panellängder för 100 kr, köpta på Dollarstore. En av längderna blev en finfin duk! :o)



Strax ska vi iväg för att inhandla ett stycke stor pappstjärna att hänga i fönstret. Jag har haft ljusstakar(i rött, ve och fasa) i alla år, men nu åker de till återvinningen. Har aldrig tyckt om dem, men när vi bodde i huset så kunde jag inte riktigt motivera varför jag skulle kasta dem och köpa en massa nytt. Men här i lägenheten har vi inte lika många fönster, så nu såg jag min chans! :o)


Nu har jag också lyckats få in bilderna från mobilen. Så här kommer ett litet potpurri med bilder från den gångna veckan.

Först beviset på att jag faktiskt fotade Britt minuten innan jag skulle hoppa på bussen:


Lovade ju också att jag skulle sätta in bilden på det snygga renarsel som jag fotade på vägen till Gällivare.


Här lite fler renar..


Och av renar kan man få till gott kött och blodpaltar. Svorskan, det här ser typ lika gott ut som din tonfiskröra!! Hahahahaha...


Morgonpromenaden idag bjöd på 15 minusgrader och solsken. Härligt!!


Tycker synd om den stackars damen som sitter vid dammen, oavsett årstid. Hon verkade lite stelfrusen, faktiskt.


Nu iväg till affären. Må ni ha en fortsatt skön 1:a advent!

Destination Umeå...

I går kväll träffade jag tre tjejer som jag gått i grundskolan med. En av dem hade jag inte sett på drygt 17 år! Och jag tackar Facebook för att vi återfick kontakten!

Det blev en toppenkväll med massor av prat, gamla minnen och om vad som händer i våra liv just nu. Vin, cider och massor av ost & kex. Många glada skratt blev det också.

Så, tack tjejer för den härliga avslutningen på min vecka i byn.



(Av hudfärgen att döma så har en av oss uppenbarligen varit någon annanstans (läs Thailand) än i Sverige de senaste veckorna!! Gissa vem?!)

Japp, det var alltså avslutningen på ledigheten. I förmiddags hoppade jag på bussen med destination Umeå. Åtta timmars resande, inkl en timmes väntetid i Luleå, innan jag var framme. Puh!! Men skönt att komma hem redan idag. Att få somna och veta att det är söndag i morgon.

I morgon blir det adventspyntning. Ja, om jag hittar kartongen det vill säga! Men den är väl "någonstans" i förrådet!!

Hoppas få tid till en rundtur hos er i morgon. Misstänker att jag ligger väldigt efter bland inläggen hos er! Hahaha.. Men det har också varit skönt att inte sitta vid datorn så mycket under veckan hos mamma. Har prioriterat andra saker då.




Lyxhustru...

Igår åkte vi in till Gällivare, jag och mamma. En klädaffär, "Spara & Slösa", har slagit igen och hade nu utförsäljning i en stor lokal. Vi gick in där och 2,5 timme senare gick vi ut! Affären innehöll dyra märkeskläder både från den senaste säsongen, men också från 80- och 90-talet. Hon tömmer ju även lagret! :o) 80 % rabatt på allt! Yihaaa.. Jag är definitivt ingen sådan som måste följa trenden. Jag har på mig det jag tycker är snyggt och bland mina inköp finns säkert plagg som är "ute" enligt dagens mode. Misstänker bl a att de korall- och ljusblåa topparna inte tillhör 2000-talet! :o)

Med hjälp av ägarinnan Siv hittade jag 16 plagg och fyra smycken. När hon räknade ihop allt så blev summan drygt 14 000 kr!!! Jag fick en chock! Och som det mattegeni jag är.. not!, så trodde jag att det skulle bli 4000-5000 kr efter att rabatten blev avdragen. Började då fundera över vilka plagg jag skulle plocka bort från högen som låg där på disken. Döm om min förvåning när hon sa att summan blev 2840 kr!!! Wow!!  

Nu är det så att jag passade på att handla en del arbetskläder som jag ska lämna in för tryck. Annars skulle jag nog inte köpt så pass många plagg.

Men det var lite av en "once in a lifetime"-upplevelse! Att bara gå där, ta ett plagg, prova det och sedan lägga det på disken, utan att kolla på prislappen först. Jag kan lite grand förstå hur det kan vara att ha ett "guldkort"(=vara rik!). Att bara plocka de kläder man vill ha utan att behöva bry sig om vad det kostar! Hahahaha..

Här kommer några bilder på både nutida och "dåtida" kläder. Jag vet dock inte vilken jädra inställning jag hade på kameran, för färgerna överensstämmer inte direkt med verkligheten. Speciellt bruna plagg fick en tendens att bli gråa istället. Strange!!

Vänster: Två bruna(ja, de är inte gråa!) byxor och en svart bomullströja med rutmönster överst.
Mitten: En lång kavaj i svart, blankt tyg(heter det jaquardvävt?)
Höger: En lång silvergrå tunika och halslänkar i svart och silver

   

Vänster: Två toppar, korall och ljusblå. Tror att de innehöll mohair.
Mitten: En korallfärgad långärmad top och en brun väst.
Höger: En kofta med skitcoola detaljer.

   

Vänster: En illgrön top och en tunn, svart yllekofta med spetsdetaljer.
Mitten: En brun(japp, inte grå!!!) härlig långkofta, delvis i mohairgarn. Gosig!
Höger: En fiskbensmönstrad kort kappa.

   

Vänster: En halsduk och basker i vitt.
Höger: Två silverringar

 

Sådärja, nu har jag fyllt min klädkvot för något år framåt!! ;o)

När jag skrev om detta på facebook så fick jag en kommentar från min man:
- Okey! Vems börs hade du?
Då skrev jag tillbaka:
- Som den lyxhustru jag är antar jag väl att det var din börs, älskling!
Hehehehe...

Igår kväll hälsade vi på en granne och på vägen hem fotade jag månen. Den hade två haloringar runt sig. Öhh, halo och ring är kanske samma sak?? Skitsamma, jag orkar inte googla.. Det var alltså som två ringar i olika färger runtom månen. Rätt läcker och mamma påstod att när det såg ut så där, då skulle vädret bli mildare. Hon hade rätt i det. Idag var det bara 21-22 grader kallt i jämförelse med gårdagens 26-27 grader! :o)



Idag har jag promenerat med Anita med efterföljande tedrickning. Har tagit det väldigt lugnt idag. Löst lite korsord, läst och myst med mamma. Nu är det bara en dag kvar; åker hemåt på lördag förmiddag. Längtar hem, samtidigt som jag gärna hade stannat här en vecka till!!!

I morgon kväll hoppas jag det blir en träff med mina gamla klasskompisar Carina, Maud och Petra. Det är längesedan jag umgåtts med någon av dem, så det blir nog mycket prat! :o)

Hej hopp...

Sitter nu vid mammas nya laptop och skriver.. Himmel, vilken skillnad i hastighet. Min gamla dator var seg som tusan så det kommer att bli roligare för mamma att vara ute på nätet nu.

Det blev inget skrivet igår. Inte för att jag var speciellt upptagen, nej. Jag kände bara att jag ville njuta av tillvaron, utan några måsten alls. Men nu drar datorn och alla bloggvänner. Det går liksom inte att vara utan er! :o)

Söndagen spenderades i Gällivare, 6 mil härifrån. Vi hälsade på min bror och svägerska, min brorsdotter, min moster, min brorsson och deras familjer. Svängde förbi bror nummer två(som bor en mil härifrån) på vägen hem. Det var ju Världscuptävlingar i Gällivare under helgen. Det gick väldigt bra för Sverige med Charlotte Kalla och Marcus Hellner i spetsen. Tog en bild på Dundret, där tävlingarna hölls, från brorsans balkong.



Vid 9-tiden på morgonen så omgivningen ut så här:



Jag älskar det här lila ljuset som blir på vintrarna. Blir det sådant ljus hos er i söder??

Vi tog en riktig långpromenad igår. 1,5 timme var vi ute och självklart fotade jag. Har fått låna brorsans digitalkamera under veckan här så de bilderna lyckades jag få in på datorn. Ska försöka igen med att få in mobilbilderna för jag har en underbar bild på ett renarsle som jag måste lägga in!! ;o)

Solen sken från en stundtals blå himmel, vilket fick snön att gnistra som om den vore fylld av diamanter. Det är så vackert att det nästan gör ont.





Solen tar sig inte speciellt högt ovan horisonten den här tiden på året och så här såg det ut när den var på väg ner.. En liten snöby drog snabbt förbi.



Idag har brorsan varit här och hämtat julgranar. Och före vår dagliga promenad lastade vi in ved i källaren. Det är drygt 14 grader kallt, så att elda i pannan behövs göras.

I morgon åker vi till Gällivare igen. Då blir det lite shopping. Ska kolla med kompisen i Sakajärvi om hon vill ha besök då vi är på väg hem igen.

Jag njuter, som ni förstår, av snön och kylan. Håller dock tummarna att det inte ska bli bortåt 25-30 grader kallt i morgon som SMHI lovat. Det är inte så kul att vara ute med bilen i sådan kyla. Att promenera däremot i den kylan är inga problem. Bara man är rätt klädd.

Nej, nu ska jag köra en runda här i cyberspace och besöka er. C U!!!


Lunchdejten...

Träffade alltså Britt igår i Luleå. Det var fantastiskt roligt! Vi hade två timmar tillgodo innan min buss skulle gå och vi gick till en närbelägen kinarestaurang där vi käkade lunch tillsammans. Swisch, swosch så hade de där två timmarna gått. Man kan säga så här: vi hade nog lätt kunnat sitta och prata rätt länge till!!

Jag var den första bloggkompis som hon träffat. Jag känner mig ärad!!! Och ja, Britt är precis som på sin blogg. Rak, ärlig och jävligt rolig!! :o) Och jag är så glad över att hon hade tid att träffas. Det lär inte ha varit sista gången..

Amatörer som vi är så kom vi på att ta foto på varandra först när vi skulle säga hejdå. Inga matfoton blev det heller.. Fy på oss, Britt!! ;o)

Försökte ladda över bilder från mobilen, men inte tusan lyckades det. Får försöka igen ikväll. Men nu ska jag göra mig i ordning för en resa till stora(!) samhället Gällivare. Där ska vi träffa släkten och mamma ska få en överraskning, en julklapp i förväg. Jag har inte velat skriva något om det tidigare, eftersom mamma läser min blogg. Men nu spelar det ingen roll för innan hon läser detta så har hon fått presenten av mig och min bröder, hennes alldeles egna nyinköpta laptop! :o)

Vi hörs senare, vänner!!

Ankomst: Byn...

Så är jag äntligen framme i byn! En lååång resa blev det, men nu ska jag bara njuta i en hel vecka. Här är precis som jag önskade: minusgrader, klar himmel med stjärnor så långt ögat når och en stor mäktig fullmåne.

Lunchade i Luleå med Britt - no comments!!!

Nu ska jag käka en macka och titta på Så mycket bättre. Vi hörs i morgon!!

TGIF...

Efter en lång arbetsdag så är det så äntligen fredag och min ledighet är här. Det var en vän i Norrbotten som skrev till mig på Facebook och menade att "tyvärr så har de lovat kallt".. Vadå tyvärr?! Ni som känner mig vet ju att det är just kylan jag vill ha. Den och gnistrande snö och helst en klar himmel där stjärnor, norrsken och månen syns tydligt och klart.

Ikväll ska väskan packas och bussläsningen är inköpt. En som innehåller roliga korsord, en som innehåller skvaller,  och en som innehåller intressanta saker om böcker. Det gäller att hålla hjärnan i trim!


Kommer att blogga från byn, men i morgon lär jag vara totalt osynlig här i bloggsfären! Om ni inte minns det, så tar min resa sammanlagt tio timmar!! Men däremellan lunchträffen med Britt!

Ha en underbart skön helg, vänner! Ta hand om er!

Avslutar med ett foto som jag tog på en dörr på jobbet idag. Solen träffade något som resulterade i detta vackra utropstecken. Coolt, va?!


Smycken...

Igår eftermiddag hade jag ju besök av finaste Kristina. Hon hade med sig de örhängen som jag beställt, ett par underbart söta, ljusrosa änglar.



Det är hon som gjort mina absoluta favoritörhängen, de turkosa...


Hon är fantastisk duktig på att göra pärliga smycken! :o) Det är synd att jag inte använder halsband, för hon har även gjort hängen i glas!

Nedräkningen har börjat. En dag kvar innan ledighet i en hel vecka. Gissa om jag längtar!!! Och trots att min resdag blir fruktansvärt lång med sina tio(ja, TIO) timmar, så får jag i allafall en paus i Luleå. Gissa vem jag ska träffa då? Jo, jag ska luncha med bloggkompisen Britt!! Det ska bli så himla roligt att få träffa henne IRL!!! :o)

Det finns en tjej här i stan som jag var lite bekant med sedan tidigare och som jag lärt känna mer genom våra bloggar. Men jag har också en bloggvän till här i stan och två stycken som bor ungefär tio mil härifrån.. Ingen av dem har jag träffat på riktigt än. Istället har jag träffat flera stycken som bor skitlångt ifrån mig!! Lite konstigt, egentligen!

Nog börjar det bli dags att dra ihop en liten bloggträff här i Norrland snart. Vad säger ni, brudar??!! ;o) Finns det fler norrlänningar, som jag inte känner till, tro?! Meddela er! :o)



Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva. Istället ska jag skriva ett brev till Carros värdfamilj(den som hon kommer att få snart). I det brevet ska jag beskriva hennes svagheter och styrkor och hur hon är som person. Så ni förstår att jag inte har tid att blogga mer ikväll! Hahahaha...

Ha det gott allihopa!!




Böcker jag vill ha!!!

Robert Gustavssons "Från vaggan till deadline", Morgan Allings "Kriget är slut" och Cajsa-Stina Åkerströms "Du och jag, farsan". Någon som har läst dem?

På nattduksbordet har jag Mikael Nyqvist "När barnet lagt sig".

Hm, det verkar som om jag fått dille på böcker av typ memoarer! :o)

Idag har jag haft en mysig eftermiddag med min kära vän Kristina. Mycket prat och gott fika. En bra ledig dag!



Kind of busy...

Har varit trött, oinspirerad och upptaget av livet utanför datorn. Men ett litet livstecken kan jag ge ifrån mig i allafall!

Hej, hej, hemskt mycket hej!!! :o)



Idag har jag kämpat med ett par bångstyriga gardiner.. När jag skulle nåla dem så var de ömsom för korta, ömsom för långa.. Höll på att bli tokig. Dessutom var tyget så sabla glansigt.. Men fint blev det.. till slut!!




I morse visade mätaren:


Men nu är det faktiskt ännu kallare, -12 grader! Och alldeles vitt ute. I love it!!!


Lite nostalgi...

Rotade igenom en låda med papper i min jakt på Carros vaccinationskort. Se, vad jag hittade där!! :o)


Omtänksam unge...

När man vid midnatt får ett sms från dottern: "Allt är jättebra, om du undrade :o)", ja då blir man varm i hjärtat.


© Carolina Hagman

Snöoväder och helsanering...

Igår morse kom fönstergubbarna. Då gick jag och Bessie ut på en promenad. Trots att det blåste och snöade(vilket inte syns på bilden!), så var det faktiskt rätt mysigt.




För hemma var det definitivt inte lika mysigt. Fönstergubbarna var dock snabba. 1,5 dag tog det att byta alla fönster i vår 4:a.




Städade tre rum. Fint blev det, men fy tusan så slut jag var.. Och resten av kvällen handlade om en varm dusch, Citodon, spikmatta och en underbar fotmassage av Johanna. Så här ska man inte göra, det vet jag. Men att sprida ut städandet på flera dagar gör ju att putsdammet sprider sig överallt, även till de redan städade rummen. Så, därför var det bara att köra på!


Vaknade i morse förvånansvärt mycket piggare än jag förväntat mig, men visst hade jag ont. Klockan tio i förmiddags hade jag bokat en tid för en timmes helkroppsmassage. Wunderbar!!! :o)

Nu ska jag ut med Bessie och underlaget därute kan väl sägas vara blött. Suck!! Sedan blir det sängen och möjligen en stunds tv-tittande.

Bakom plasten...

... finns idag alla våra möbler. Idag är det så dags för fönsterbyte och enligt snickaren så "börjar vi i alla rum samtidigt"!! Nice.. not!! Definitivt inte nice för tjejerna som har ledig dag. Kanske får de "bo" i bilen på parkeringen utanför mitt jobb. Där ska i allafall Bessie hålla till idag. Tur att vi lyckats lokalisera kupévärmaren då det är hela 14 minusgrader ute.

Är ni snäll och håller tummarna för att de jobbar på bra här idag? Så vi åtminstone får våra sovrum klara till i eftermiddag. Vardagsrummet görs på onsdag och då har jag tänkt fly fältet till vännen Kristina.




Sömnpulver...

Nej, något sömnpulver var verkligen inte Mia Skäringer igår. Hon var lysande; otroligt rolig och oerhört allvarlig på samma gång. Ungefär som Jonas Gardell. Humor med en underton av allvar. Ibland fastnar gapskrattet i halsen.

Fick inte fotografera i lokalen och Mia försvann direkt efter föreställningen. Det kan jag förstå då hon hade med sig både sin mamma och sina barn. Jag hade dock gärna velat tacka för hennes utlämnande föreställning och velat ta ett foto som jag kunnat visa er här på bloggen. Jaja, man får inte alltid som man vill! ;o)

Jag hade ju fått tag på biljett i sista stund, så jag hade ju ingen som följde med mig. Det kändes lite märkligt när jag kom till Folkets Hus igår. Alla kom i par eller i större gäng och så var det jag, ensam! Men när showen väl började så spelade det ju ingen roll. Enda nackdelen var att min plats var nedanför scenen, vilket innebar att jag tvingades titta lite uppåt hela tiden och det gillar inte min nacke speciellt mycket.

När jag kom hem så var jag tvungen att se "Så mycket bättre" på tv4-play. Oj, vilket suveränt program det är! Det måste vara väldigt intressant för "huvudpersonen" att höra hur de andra tolkat låtarna. Jag hoppas verkligen att de blir en ny omgång med nya artister och nya tolkningar. Släckte sänglampan vid midnatt.

Klockan ringde vid 7 i morse och halv 9 var jag på jobbet där jag mötte upp Karin och Marie. Vi packade bilen full med loppisgrejer och drog till Obbola Folkets Hus. En givande dag, då vi sålde grejer för drygt 1400 kronor. Det blir ett bra bidrag till skolavgiften för våra tjejer i Tanzania. Härligt!

Orkar tyvärr inte köra en besöksrunda idag. Men det kommer en dag i morgon också! C U!

Busy bee...

Eftersom jag känner mig som ett stressat litet bi så undrar jag när jag kan gå i ide. Nä förresten, bin går väl inte i ide? Det är det väl björnar som gör. Jamen.. vad gör bina då? I vilket fall som helst så ska det bli skönt att få "gå i ide" hos mamma hemma i byn om två veckor.

Det här året har varit helt galet. Många saker har varit fantastiskt roliga, men en hel del har varit skitjobbigt. Husförsäljning, packning, tapetsera/måla i lägenheten, flytt, uppackning.
Fixa och pyssla, en riktigt rolig syssla.
Resan till London med jobbet var härliga dagar. Fyllda av "jobb", men som ändå kändes som rena semestern.
PV-träffen var också ett roligt avbrott i allt flyttande.
Arbetsrelaterade dagar i Stockholm och bloggvänssträffar. KUL!!!
Tandläkarbesök som både känts i käke och plånbok.
Stundtals högtryck, både på väder och i livet.
Fixande med intyg, läkarbesök, spruttagningar till Carro inför utbytesåret.
Dock en höst med lågtryck som inneburit värk och en själslig "blues".
Operation och omkullkörning som gjorde saken värre.

Det känns som om jag aldrig haft en så fulltecknad almanacka. På gott och ont. Många noteringar däri har varit roliga och otroligt givande. En hel del har, som sagt, påverkat mig negativt och gett mig mera värk.

Nu har jag en blandad kompott kvar innan året tar slut. Mest är det trevligheter, tack och lov!

På dagens datum står det: Mia Skäringer show. 19.00. Det ser jag fram emot, jättemycket.

I morgon har vi ett eget loppisbord på Obbola Folkets Hus. Kl 10-15 är loppisen öppen och ni är välkomna dit! Jag och Karin säljer grejer till förmån för våra fadderbarn i Tanzania. Två unga tjejer vars skolavgifter vi hjälper till att betala.

Två torsdagar på rad kommer jag att få massage. Första gången är det snart utexaminerade massörer som ger den. 150:- för 50 minuters massage. Och sedan ska jag till min "egna" massör Gertrud. Hon har masserat mig, i princip, en gång i månaden sedan 1998! Man kan lugnt säga att hon känner min rygg och mina axlar väldigt väl.

Sedan har jag ett hatfyllt besök hos tandläkaren i mitten av november. Då ska det putsas och ev göras ett avtryck till en bettskena. Jag bävar! :o(

I slutet av november är min lediga vecka i Norrbotten inskriven. Ursäkta att jag tjatar, men som jag längtar!! :o) Då ska jag också träffa tre gamla klasskompisar, varav en som jag inte sett på många, många år. Tackar Facebook för att vi fått kontakt igen!

Andra helgen i december åker hela familjen ner till Stockholm. Maken har styrelsemöte och vi kvinnfolk ska "göra stan". Dessutom ska jag förhoppningsvis träffa min kusin som jag inte sett sedan jag var jätteliten. Ytterligare ett tack till Facebook som gjorde att vi hittade varandra igen!

Efter resan till Stockholm är det slut på noteringar i min almanacka. Då står nämligen julen för dörren! :o)

Update:
Glömde ju nämna den kuliga dagen hos The Studio med photoshot och efterföljande middag med vännerna. :o) Det var en av höstens höjdpunkter!



Adoption...

Såg Uppdrag granskning igår. Det handlade om den gambiska flickan som adopterats av svenskar och som sedan lämnats tillbaka till Gambia.

Alltså, det finns så många saker i denna historia som upprör mig. Hur de s k adoptivföräldrarna fått för sig att de bara kan "lämna tillbaka" ett barn som de faktiskt är vårdnadshavare för. Hur de kunnat strunta i det faktum att de har juridiska skyldigheter mot detta barn. Hur de kan tro att man kan ha "öppet köp" på ett barn. Helt sjukt!

Och sedan har vi socialtjänsten. Som, efter att historien blivit känd, hävdade att de inte ville stöta sig med Gambia; att det var ett komplext ärende. Men en högt uppsatt gambisk advokat hade rapporterat att flickan betraktades som svensk och att Gambia inte gjorde några som helst anspråk på henne. Denna rapport gjordes på uppdrag av Sveriges regering. Men trots att socialtjänsten då visste att det bara var att hämta hem flickan lade de istället ner hela ärendet!

Hur kunde dessa människor, som hade hand om ärendet, sova på nätterna?







Inte så ofta...

Det är inte så ofta som man får något roligt i sin brevlåda. Vanligtvis är det reklamblad eller tråkiga brev med fönster. Men häromdagen fick jag ett litet bulligt brev från en bloggvän. Kolla på den otroligt söta påsen och det superfina hjärtat som låg däri. Tack underbara Gun!





När jag var yngre så spelade jag fotboll under många år. Då blev man sparkad både här och där. Men jag har aldrig, ALDRIG, någonsin haft en sådant här blåmärke som jag numera ståtar med(efter omkullcyklingen).


Igår satte sig våra tjejer på bussen för en resa norrut, till deras "mommo". De har ju höstlov nu. I byn har de en jämnårig kompis så de lär nog hitta på en hel del tillsammans. Men himmel så tomt det är härhemma nu!

Efter jobbet, träffade jag Marie. En ung tjej som jag lärde känna på Träningsvärkstan; vi gick på samma afropass. I tre timmar satt vi på Café Station och pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt!

Idag är jag ledig. Nice!



RSS 2.0