Nya vänner...

Jag tycker inte att det varit så lätt, att i vuxen ålder, hitta nya vänner. Inte för att de gamla är trista, nej, de betyder mycket. Men ibland har det känts som om jag skulle behöva ny input, liksom. Förstår ni hur jag menar?

Men som jag skrev häromdagen, under 2009 har jag fått så många nya vänner, främst via bloggen. Vissa har jag kontakt med utanför bloggsfären och speciellt mina "Annor" betyder extra mycket för mig!

Men jag har ju också hittat en ny vän på det lite mer traditionella sättet=via en fest! Vi har haft kontakt via FB och mejlen efter festen och vid lunchtid idag träffades vi på stan. I fyra timmar satt vi och pratade om "allt mellan himmel och jord". Om hon inte haft en parkeringstid plus klipptid att passa så är ju frågan om vi hade slutat prata än! ;o)

Tack för en supertrevlig eftermiddag, Maria!

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är ju så mycket som ska stämma nu när man är äldre...man har varken tid och lust med "dåliga" vänner....men ibland blir det bingo!

grattis till din nya vän!

2010-01-05 @ 18:51:18
URL: http://kvinnanmedkoftan.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Åh vad roligt med en ny vän.

Nu hoppas jag att vi oxå snart kan ses. Dagens förlopp kan du se i bloggen, jag är unik men på ett ovanligt sätt

2010-01-05 @ 19:17:43
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina

men vad roligt med en ny vän. Håller med dig att det är svårare som vuxen hitta nya vänner. Nu hoppas jag att vi snart ska kunna ses. Dagens förlopp kan du se i mitt nya blogginlägg. Jag är unik men inte på ett pos sätt. Tack för all din omtanke Kram

2010-01-05 @ 19:21:12
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina

jag tror blogg .se är knäpp. Först fanns inte mitt inlägg och nu finns det två ja tre med detta

2010-01-05 @ 19:22:22
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Em

Vad mysigt och trevligt! Jag tror att man i livets gång behöver tillföra nya vänner och ibland även sortera bort några gamla. Det handlar om utveckling, inte att vi avvisar någon eller så. Allt till sin tid, helt enkelt.



Vad trevligt med nytt bekantskap!

2010-01-05 @ 19:39:05
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Agneta

Låter som om ni verkligen har klaffat ihop. Det är som du säger inte lätt att hitta nya vänner. Vi har bytt stad och lämnade våra bästa vänner 30 mil ifrån oss, har fortfarande kontakt men det blir längre o längre mellan gångerna numera. Nya har vi hittat här, men vissa bara stämmer allt med från början. Håll hårt i din nya vän!

2010-01-05 @ 21:05:55
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: Malin

Oj vad skoj! Det är helt underbart när kemin stämmer mellan två människor. Det ÄR svårt att träffa nya människor i vuxen ålder. Hur gör man. Går fram till någon och säger "hej, vill du va med mig?"? Nä, fram för mer nya vuxenbekanskaper! KRAAAM

2010-01-05 @ 21:14:29
Postat av: Gun

Jag håller med om att det är svårt att hitta nya vänner, men när det väl händer är det jätteroligt och givande. Kul att du hittat Maria som du klaffar så bra med.

2010-01-05 @ 23:12:12
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0