Efterlysning...

Du som lämnade följande kommentar hos mig ang boken "Om det så kostade mig livet"; hör gärna av dig till mig på [email protected]

Jag var också med i sekten "KCS" numera "Kingdom Center" och blev tvungen att fly för mitt liv. Har också varit inlåst, stått 6 timmar tvångskommenderad in på s k befrielse. Fått utstå förakt och hat. Den gången var Margaretha och huvudpastorn förövarna. Själv var jag bara vanlig lydig och mycket timid sektmedlem. Har inte fått ut min berättelse än men önskar finna någon som vill skriva åt mig!

/MM

Kommentarer
Postat av: ansepanse

har jag missat nå´t?

2010-03-20 @ 15:36:48
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Em

Såna upplevelser brukar vara stärka och svåra att bearbeta, att få skrivit ner sin historia är nog väldigt bra på vägen att kunna leva ett normalt liv igen.

2010-03-20 @ 15:48:11
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Maria

Förstår inte varför du inte kan kommentera. Det är du och en till som inte kan. Mycket mysko för jag får ju kommentarer från andra. Hur går du in på min blogg? Via din eller via bloglovin eller FB eller något annat? Förut har jag haft svårt att kommentera i såna blogspot-bloggar när jag gått in via bloglovin. Men det problemet tycks ha försvunnit för nu går det hur bra som helst. Hmm...får nog efterlysa en lösning, men hur??

Kram

2010-03-20 @ 16:50:52
URL: http://hundramil.blogspot.com
Postat av: Eva

Skriv själv, du kan!!

2010-03-20 @ 23:58:12
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0