Skrivare, silar och orchidéer...

Vaknade med både huvudvärk och värk i käkarna. Jädrans lågtryck!!! :o( Skrotade omkring i morgonrocken hela förmiddagen; kändes ovärt att ens klä på sig en dag som denna. Regn, regn och ännu mera regn med inslag av blåst! Samtidigt som jag är ofantligt glad över att jag har tak över huvudet; det är inte alla förunnat!

Pratade i telefon med min kära bror och ett långt samtal blev det. Men det brukar det bli när vi hörs eftersom vi inte direkt pratar med varandra varje vecka! :o)

Nåja, till slut kom jag i kläderna och vi tog en tur till Media Markt för att kolla om den beställda skrivaren kommit. Men nej, det hade den inte. Åh, jag längtar så efter att få hem den. En apparat från Canon med skrivare, vanlig scanner och negativscanner i sig. Tre önskningar i en liksom! :o) Ser fram emot att scanna in gamla foton och sedan kunna få toppenbra utskrifter.

Kikade även in på K-Rauta för att se om de fått in en sådan där diskbänkssil som vi saknar. Men nej, inga sådana fanns på lagret. Skit också! För att trösta mig köpte jag två orchidéer inkl varsin kruka. 90 kronor stycket. Gissa om jag kommer att gråta om en månad eller två när jag insett att jag dödat dem. Ni som läst här ett tag vet ju hur Pias bootcamp ser ut. För er som inte har en aning rekommenderar jag detta inlägg.


© Pia Hagman

Kommentarer
Postat av: Svorskan

Det är nog ungefär som min Bootcamp då. ;) Jag vill nog också ha en scanner, roligt att få lagt in gamla foton.

2010-08-29 @ 17:44:06
URL: http://svorskan.se
Postat av: Agneta

det kanske går jättebra denna gång..man ska aldrig ta ut några sorger i förskott! Själv är jag usel på blommor men peppar peppar så lever den julkaktus som jag fick av mamma förra julen ännu. Den behöver nog inga större omsorger dock...?

Sv;tack för att du tycker vi verkar positiva, vi försöker vara det men visst faller allt ibland! Men inget blir bättre av att gråta och förbanna allt som hänt oss, utan det är bara att bita ihop och göra det bästa av det vi har!

2010-08-29 @ 17:46:11
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Så trist att du inte fick tag i det du ville - men två orkidéer lyser ändå upp för stunden.

2010-08-29 @ 17:55:40
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Trist när grejerna inte har kommit eller finns på lager. När man väl bestämt sig vill man ju ha dom NUUU!!!

Det är kul med gamla inscannade bilder. Anders scannade ju in ca 10.000 diabilder innan vi flyttade hit, sen slängde vi originalen... Nu pågår projekt scanna pappersbilder med och utan negativ. Men det går lite segt, för varmt just nu!



sv: Jag fattar inte heller varför dom har byggt upp ett nytt slott, men det verkar bli fint :-)

2010-08-29 @ 18:10:49
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Åsa

Hehe, även jag är en känd växtmördare!



Sv: haha, jo jag minns det! har även hört om en kille som sa till sin födande fru "nu vet du hur det känns när jag är förkyld" oklart om det snabbt som attan blev f.d fru. SKulle tro det!

2010-08-29 @ 18:52:33
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: kristina

Hej vännen. Skönt se att du tagit dig ur sängen. Nu är det värre än ngnsin på datafronten igår brann min dator, hoppas det bara var fläkten för jag har inte backup!!! Är nu man inser hur korkad man är som ej orkat ta tag i det. Så nu blir de inget blogginlägg förrän den är lagad. Ang onsdag jättekul , jag tror den är helt tom. Men ring så stämmer vi av.Då kan du trösta mig efter dotterns avresa. Kram

2010-08-29 @ 19:16:21
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Gun

Vi har en skrivare med kopiator och scanner i ett, och det är jättebra.

2010-08-29 @ 20:14:39
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Kristina

Vår familj måste vara de absolut sämsta blomstervårdare som finns, vi glömmer hela tiden bort att vattna våra stackars blommor och sedan när vi minns (läs maken) så fullkomligen dränker han dem. Men är det något vi fixar så är det just orkidéer, de stortrivs med vår vanvård.

2010-08-29 @ 20:59:07
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Stattinskan

Jag är fullständigt värdelös på blommor som blommar, men de gröna växterna har jag en tumme med. ALltid nått ;-)

Gomorron

2010-08-30 @ 08:58:54
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Ulrika

Orkideer som sägs vara så lättskötta...Jo, du! Har hittills aldrig lyckats få dom att blomma om, trots noggranna anvisningar blir det till slut bara en brun torr pinne kvar i krukan...:/

2010-08-30 @ 19:41:53
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är inte helt fel om dom där blommorna dör.

Jag är alltid så himla präktig och ska få dom att blomma om...dva ha pinnar uppstickandes ur en kruka i månader...och så tröttnar jag typ efter att ha haft dom en evighet och slänger dom...varför gör jag inte det direkt??

2010-08-30 @ 20:45:42
URL: http://kvinnanmedkoftan.blogspot.com/
Postat av: litentanta

Men hejsan på sig, låter som ganska bra fynd ändå med orkidéerna och kanske du kan ställa almanackan på mobilen eller nåt för att komma ihåg? (nu kände jag mig hur modern som helst när jag skrev det minsann, har testat på att lägga in saker där själv nämligen och inte tusan har det hjälpt mig nåt haha!)



Modern är frisk igen, det blev en totalvändning, stenhård sjukgymnastik på Geriatriken och hemfärd efter 8 veckor, dvs förra fredagen =) (lite mindre kul är att hon just precis idag ramlade och ligger på op nu ikväll.... vet ingen som har sån otur som henne.. men hon sa det själv, det är inget som dödar.. känns lite som en klen tröst när hon ju nyss har kommit hem o upp på fötterna =( )



Ta hand om dig, vattna blommorna och ta det mjukt med kroppen!

2010-08-30 @ 22:29:10
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Ni hade verkligen inte mycket för att ni åkte ut för att handla - fast blommor är ju inte fy skam!! Kram!!

2010-08-31 @ 00:12:52
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: yvonne

Det finns en liten "pinne" i form av en pippifågel som man stoppar i krukan för att känna efter om blomman behöver vatten eller ej. Finns på blomsteraffärer. Orkidér är ju lätta - doppa ner krukan i vatten ca 10 min var 14:e dag, låt sedan vara till nästa gång och de mår förträffligt. När de blommat klart, låt pinnen vissna ner och bli brun, klipp ner och låt den "sova" tills den skjuter nya fräscha skott och blommor - enkelt, va. Slutsats: Ju mer man missköter desto mer blommar de....

Kram från Au-pairen i Skåne

2010-08-31 @ 09:01:10
Postat av: Cina

Lycka till med blommorna! Orkidéer sägs vara lättskötta men det har ingen sagt till dem jag "fått" hem så nä. Har inga.

Låter spännande med en ny skrivare med flera funktioner. Och att scanna in gamla bilder.

Kram!

2010-08-31 @ 10:09:44
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Daniel

Skoj nu får du visa oss gamla foton från ungdomstiden! :)

2010-08-31 @ 14:39:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0