Sport, sport och en massa sport...

OS i Peking! Jag brukar vara mer intresserad att titta, men inte i år.. Kan det vara en omedveten protest i det tysta?? Är för dåligt insatt i problematiken mellan Kina och Tibet för att ens uttala mig om det.. så.. därför gör jag inte det :o)

Däremot så har jag hört och läst en massa... AB:s rosa sportblad gillar jag.. Alltså, finns det någon mer löjlig gren än brottning?? Alla brottare kan ta det lugnt, det är reglerna jag pratar om.. Det verkar ju som rena Bingolotto.. dra en lott så får vi se om du vinner poäng eller ej.. Det verkar inte finnas några riktiga grepp kvar, som på den gamla goda tiden! Däremot tyckte jag att Ara Abrahamian gjorde helt rätt, så Errols bevingade ord "skämmes ta me faan" skickar jag till berörda domare..

Det verkar ju oxå vara en domarmiss att Nathalie Larsson(ja, herregud, vem är det??) missade medalj.. Domarna satt visst och plockade blommor när hon sköt, så de MISSADE att hon TRÄFFADE lerduvan!! Ja, när vi ändå är inne på okända OS-deltagare, så har vi ju de där två cyklisterna som, i allafall jag, inte hade en aaaaning om vilka de var.. Men tänk så härligt, komma till ett OS där man bara har sina egna och tränarnas förväntningar på sig.. Inte hela svenska befolkningens.... Och sedan gör man sitt livs lopp, i ett OS!! Wow..

Fotbollstjejerna gick på pumpen(för UIK:s Marta går det bra! Jag menar, nog är hon väl liiiite svensk, va??!!), men för handbollstjejerna gick det riktigt bra mot Tyskland.. Hörde jag!! :o) Här i huset står tv:n ständigt på med OS-sorl i bakgrunden(undra hur mycket elförbrukningen ökar såna här veckor?).  Snart kommer friidrotten igång och då vore det konstigt om inte jag hittade mig själv sittande framför tv:n :o)

Jag håller tummarna för att inte en massa dopingfall ska förstöra OS. Det är trist att man direkt tänker "dopad" när någon gör ett utomordentligt lopp av något slag.. såvida inte personen ifråga tillhör det svenska lägret för då är ju allt toppen!! För en svensk kan väl inte vara dopad??!!

Simma lugnt! (eller inte... om du heter Alshammar..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0