Vafalls???

Jag lovar, på heder och samvete, att detta inte är ett tidsinställt inlägg!! :)

Jag sitter här bak i bilen.. där jag suttit sedan halv sex igår eftermiddag. Solen börjar gå upp och dimman lättar. Vi har 16 mil kvar.. Det är ju en droppe i havet i jämförelse med de 80 milen vi lagt bakom oss!

Och maken kör.. och kör.. och kör.. Jag fattar't inte. Att han orkar. Men han ser inte ens trött ut. Men när vi väl kommit fram och han slår av tändningen på bilen. Då kommer tröttheten. Självklart har vi stannat en massa gånger(fast färre än det skulle ha varit ifall jag fortsatt röka!!). Sådant är viktigt!

Hittade ingen fin bild på en soluppgång, så ni får ta en "nedgång" i Oi på Santorini istället.

© P Hagman

Säger som Svorskan brukar säga:

God Morgon!! :)

Road trip...

Ja, nu är vi snart packade och klara för avresa söderut. Det ska bli fantastiskt kul på många sätt och vis. Det är så många människor som vi ska träffa. Jönssons och Lineruds bland många andra på PV-träffen. Makens släkt. Och jag ska få möjlighet att träffa min bloggvän, Anna. Förhoppningsvis blir det träff med Micke och Marie också. Och på vägen till Stockholm ska vi förbi Ia på hennes torp!

Det som känns skönt, när man åker iväg så här länge, är att vi har folk här som håller koll på lägenheten. Det känns skönt!!

NU börjar semestern på allvar!! :)S E M E S T E R...

Och det är som mest härligt just ikväll.. kvällen innan. När man vet att man har hela semestern framför sig! Nice!!
Framför allt så är jag glad och tacksam över att jag har ett arbete som ger mig möjlighet att få semester!

Igår var jag på gymmet en sväng. Det blev 5,5 km sidestep och 1 km rodd. Kändes bra. Speciellt när zumban, som jag bokat till idag, blev... tatatatam... inställd! Förvånad? Nej, inte speciellt! :( Jag tror att den stackaren som skickar de där sms:en nu börjar ha svårt att hitta på ursäkter. Suck!!


En annan sak som gav mig mera andnöd än suckar var när jag läste följande i Aftonbladet idag:

"Subhi Othman, 62, mördade sin styvdotter Jian för att rädda familjens heder.

Nu överklagar han domen om 18 års fängelse och utvisning.

Han anser att det inte är humant att utvisa en gammal man efter ett långt straff".

Hm. Jag kontrar med att undra om han tycker att det var humant att döda Jian med tiotals knivhugg.

 


Två arbetsdagar kvar...

... sedan semester i drygt fyra veckor! Det känns lite konstigt härhemma. Bessie stannade nämligen hos mamma istället för att följa med oss på vår road trip söderut. Hon har det härligare i byn än att sitta instängd i en bil under massor av timmar.

Kom hem vid 18-tiden ikväll och nu ska egentligen bara väskorna packas om. Men innan dess bör vi besöka tvättstugan, vilket blir i morgon kväll :)
Midsommar...

Ojoj, snart sex dagar sedan jag skrev något på bloggen.. Livet på andra sidan skärmen tar tid och inspirationen tryter i takt med att dagarna fram till sommarsemestern blir färre och färre..

På vägen upp till mamma i byn tog jag detta foto. Jag vet, bilrutan var jätteskitig, men midnattssolen var så vacker.. Återigen är det synd att ljuset på bilden inte överensstämmer med verkligheten. Det är egentligen mycket, mycket ljusare ute än bilden visar.Som riktiga turister stannade vi till när vi såg en älg i dikeskanten.


Vi startade midsommarfirandet med samling vid Särkijärvi. En trollkarl underhöll barnen, och de vuxna, innan midsommarstången restes. Sång och dans runt stången i ett soligt och varmt väder. Underbart!


På kvällen var det grillning och allsång. På slutet av kvällen var vi sju personer kvar och då fick vi lift till Linafallet med Ingemar och hans Buick(bilen som jag och Anders hade när vi gifte oss!!) där vi tog oss en svängom.


Dagen idag har väl varit rätt loj! :) Men härligt sommarväder har det varit hela dagen. Tills för en stund sedan ett stilla regn drog in.

Hoppas ni alla haft en underbar midsommar!

Springa sig lite...

Tack och lov att Agge "tvingade" mig att springa Blodomloppet för då insåg jag ju att jag faktiskt orkar och kan springa. Inte så långt i ett svep, men ändå...

Det betyder att jag nu kan välja löpning utomhus nu när Medley bara krånglar med alla träningspass. Mitt favoritpass, Body Combat, är borttaget och kommer tillbaka först i höst). Gång efter annan blir zumba- och body balance-passen inställda. Är så less på det! :(

I fredags fick jag ett sms om att body balance var inställt. Skit också! :( Men jag kände för att träna så då snörde jag på mig springskorna och tog cykeln till I20-skogen. Sprang(och gick) 2,5 km's rundan. Härligt! Jag älskar att springa efter stigarna, känna skogens alla dofter. Det skulle förmodligen gå lättare att springa om jag hade "musik i öronen", men hur ska jag då kunna höra fåglarna och suset i trädkronorna?? :)Fick ett sms från Medley. Meddelandet var att zumban halv tre var inställd. Så ovanligt... not!! :(
Det fick istället bli en ny springtur, den här gången tillsammans med Johanna. Samma plats som i fredags.

Tidigare idag cyklade jag in på stadsloppisen, fyndade en bok. Sedan tog vi bilen och körde till Obbola. Där var det sommarmarknad och the same shit as last year(samma skit som förra året)! :)

Nu in i duschen och sedan blir det nog att hälsa på en kompis.. Har en liten present till henne som jag köpte på Santorini :) C U!
Semester...

Snart är det dags för sommarsemestern och i år blir det en riktig road trip med hela familjen. Det ska bli jättekul!!

Första stopp är Vrigstad. Där kommer PV-klubbens sommarträff att äga rum. Det blir ingen PV ner, vi kör Forden. Men däremot får han låna en PV av en kompis, så han kan vara med på rallyt! :) Maken har förresten köpt en till PV. En vit PV sport. Riktigt fin bil! (Försökte sno en bild på FB men det gick inte!) Den ska han hämta i Kristinehamn när vi är på hemväg.

Efter träffen följer vi med familjen Jönsson till Markaryd och stannar där ett par dagar. Vi planerar för några dagsutflykter, bl a till Helsingborg och Olofsström.

Sedan blir det Mariestad, där svärmor bor. Det var ett bra tag sedan vi sågs, om vi bortser från när vi "skajpade" med varandra, så det ska bli kul! :) Sedan stopp i Kristinehamn för bilhämtning och vidare till ett speciellt torp utanför Västerås. Där huserar bloggvännen Ia och vi ska äntligen ses IRL!!! PV:n stannar hos dem under tiden som vi är i huvudstaden.

Där blir det nog hotell i två nätter. Carro ska på Amerikanska ambassaden för att få visumet. Och så tänkte vi gå på Gröna Lund en kväll. Förbi Ia:s torp igen för att hämta PV:n och sedan kör vi varsin bil norrut igen. Carro med mig och Johanna med maken. Gissa vem som kör vilken bil?! ;)

© P Hagman

Ellen de Generes show...

Avsnittet idag är en hyllning till mamman, inför Mors Dag. Ellen delar ut presenter till publiken, som dagen till ära, består av gravida kvinnor som väntar sitt/sina första barn.

Men det blir nästan lite löjligt med alla grejer som de får.. Det är ju ingen utlottning utan varenda en i publiken får alla saker.. Och man ser hur attityden förändras för varje present. För de första presenterna är det ett himla skrikande och ylande. Sedan kommer typ 7:e presenten, som är en filt, och då ser man nästan på ansiktsuttrycken att "Va?? Bara en filt? Visst, en designerfilt.. men ändå.."

Först får de designersängar och barnstolar, presentkort på barnmat och blöjor, presentkort på flera tusen för kläder och skor och en tvättmaskin/torktumlare. Dessutom ett dyrbart halsband och en digital videokamera. En hel serie barnböcker, filtar och en bärstol. Och en ihopfällbar resesäng med skötbord plus en blöjväska.

Men det är ungefär som att jackpotten på lotto är 24 miljoner! Ja, visst vore det skoj att vinna allt det, men varför inte göra 24 stycken till lyckliga miljonärer istället??!! Visst hade det varit nice om jag hade fått allt detta som Ellen delat ut när jag väntade barn, men jag kan ändå tycka att varför inte lotta ut lite grann till tittarna också. Det finns säkert många som skrivit till henne t ex. Låt dem vinna något också.


© P Hagman

Idag har jag varit hemma från jobbet. Igår kväll fick jag det-där-som-kommer-vareviga-månad-och-som-jag-nu-funderar-på-när-det-har-tänkt-att-börja-utebli-som-jag-längtar. Men då kommer också migränen, som ett mejl i inboxen!! :(

Men faktiskt, sedan jag slutade röka har jag betydligt mindre av sådan där vardaglig huvudvärk som jag kunde ha flera gånger i veckan. Se där, en fördel till med rökstoppet!

Mina tjejer har fått sommarlov idag. Carro är på stan och säger hejdå till sin klass. Hon kommer ju att gå med 94:orna när hon kommer tillbaka från USA. Johanna är strax hemma och ska lite senare iväg på sin första körlektion! Det är stort! :)

De mest värdefulla personerna i mitt liv!!! <3


Nu ska jag ta en tablett och lägga mig en stund..

Sortering av papper...

Jag har en pärm. Jag har en pärm med fina flikar. En pärm där det är tänkt att de där viktiga pappren ska in. Istället för att läggas på hög inne i skåpet. Och när ett av dessa papper behövs tvingas jag leta igenom hela högen. Istället för att ta fram pärmen, öppna rätt flik och voila - hittad!

I flera år har jag försökt. Ja, säkert i 20 års tid. I januari varje år så tänker jag "i år ska jag minsann lyckas!". Men sedan står jag där, ett år senare, med en stor hög papper i famnen.

Idag var jag sålunda ute efter ett specifikt papper. Vad hände? Jo, i flera timmar stod jag vid köksbordet och läste igenom, sorterade och kastade papper. För naturligtvis är det inte alltigenom viktiga papper i den där högen. Nej, minsann, där har det gömt sig en massa "dravvel" också! :)

Vid "halvtid" tyckte min nacke att min ställning vid köksbordet inte var önskvärd längre. Men jag kunde ju inte lämna allt på köksbordet heller! Här ser jag förresten en nackdel med att jag slutat röka. Tidigare tog jag oftare pauser. Rörde på mig, ändrade ställning och blandade nikotinet med lite frisk luft på balkongen. Inte tillräckligt stor nackdel för att jag ska börja igen dock!! :) Men faktum kvarstår, det blir mer statiskt sittande eller stående numera, både hemma och på jobbet.

Men nu flödar qi fritt i skåpet och jag känner mig nöjd. Och har, för tusende gången, lovat mig själv att nästa gång ett viktigt papper kommer i min väg ska jag ta fram hålslagaren, ta fram pärmen, öppna rätt flik och sätta in pappret där! Jag menar, hur svårt kan det vara?!


Nacken...

På Santorini hade jag kunnat ha en fruktansvärd nackvärk, men jag tänkte mig för hela tiden. "Att inte titta uppåt i onödan". Dessutom gjorde värmen sitt till för att hålla värken borta.

Men nu, när det blev tvärkallt igen, ja då känns det direkt i nacken :( På jobbet blir jag illamående direkt jag sitter vid datorn. Jag har försökt korrigera höjden på skärmen och ändrat stolen.. men det känns ingen skillnad.. Fattar inte.. :(

Benen blev ju hårdtränade i Grekland, men nu är det färdigvilat! Det är dags för att köra igång med träningen igen. Jag vet ju att nacken mår jättebra av träning. Ikväll blev det zumba i en dryg timme.. nice!


© P Hagman


Kossan...

"Nyttan med Kon"

"Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu.

Kon har fyraben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket"

Sägs vara skrivet av en mellanstadieelev.. Osäker på äktheten i det, men jag är säker på en sak.. texten är rolig! :)En hetta...

... liknande den i Grekland. Eller.. om vi ska tro den suveräna väderlekstjänsten yr.no så har vi i Umeå varmare än det är på Santorini just nu. Men det finns två stora skillnader: AC:n och poolen som fanns på ön! :)

De sista två dagarna har jag haft fullt upp med att komma igång på jobbet igen. Man känner sig som en alien när man varit borta en längre tid!! ;) Dessutom blir hjärnan rätt seg av sådan här värme. Jag har varit helt urlakad på kvällarna.

Dessutom har jag funnits till hans för tjejerna i deras skolarbete. De har haft en del inlämningsuppgifter så här i slutet av terminen. Numera de uppdaterat mig om epilepsi, filmkunskap, The Shining, konstinriktningar och Salvador Dali. Vilka häftiga tavlor han gjorde, mr Dali!

Fick en bild av Johanna, som hon tog på mig en kväll på Strandpromenaden i Kamari. Kolla här!!! Är vi inte som tvillingar, så säg??!!! ;)I eftermiddag ska jag göra något kuligt. Jag ska nämligen träffa bloggkompisen Laila på en uteservering här i stan. Det ska bli fantastiskt roligt!! :)

Avslutar med ytterligare en Santorini-bild. Och om jag inte minns fel så var det i Fira detta togs.
Fira, Oia eller Imerovigli - lika vackert och likadana hus som balanserar på klippkanten.Vad lyssnar vi på då???

Igår pratade jag med en kollega på jobbet om att många ur den äldre generationer verkar tycka att dragspel och cittror är en bra underhållning på deras föreningsmöten. Den sortens musik är vi inte direkt roade av! Vi började fundera på vilken sorts underhållning vi skulle välja om sisådär 30 år.

Kommer vi att sitta på våra föreningsmöten headbangandes till Metallica och Iron Maiden? Eller är det popmusiken från 80-talet som regerar då? :) Intressant fundering, tycker jag.

Vad tror du?


© P Hagman

UPDATE: Här finns en fin summering som jag tror mycket på!! :)

Rökningen...

Tänk.. trots att folk rökte till höger och vänster i Grekland kände jag inget sug efter att röka, alltså att inhalera rök. Men ibland, när vi väntade på bussen t ex, kunde jag känna att "nu hade det känts okej med en cigg", som rent tidsfördriv liksom. Men nästa tanke var ändå, tack och lov, "är du dum i hela huvudet, människa?!" ;)

Jag var väldigt glad över att jag varit rökfri ett tag innan vi åkte till ön. Jag hade nog annars haft det tuffare med andningen med tanke på hettan och allt promenerande upp och ner.


© P Hagman

Klättring...

Som jag skrivit förut, Santorini är en ö med magnifika vyer, vackra hus och många trappor. Kamari, där vi bodde, låg vid kusten på östra sidan. Vårt hotell låg en bit upp på berget Profitis Elias.

I fredags bestämde sig Carro och jag för att promenera upp till det lilla kapellet som fanns på berget, ca 250 meter upp. Vet inte hur man gör för att rita in pilar och dyl på ett foto, men kapellet syns som en pytteliten L-formad vit fläck i ett mörkt avlångt hålrum.


Vägen upp var lång och krokig, man gick liksom till upp/till höger och upp/till vänster, om och om igen.
Vi hittade också en märklig "sparris" efter stigen!! :)


Utsikten var inte fy skam! Den snirkliga bilvägen leder upp till Anchient Thira.


Till slut nådde vi det lilla kapellet, som jag tyvärr inte vet namnet på..


Några foton inifrån kapellet.På platsen fanns en grotta med en stor, ljus sten och vattnet som rann över stenen bildade små pölar, kanske var det "livets källa". Läckert! Carro fotade den, men har kvar bilden i sin kamera så.. Ni får tänka er hur det såg ut.

Men.. när hon stod där och fotade så började jag titta mig omkring i grottan och vred huvudet för att titta upp i taket. Det skulle jag inte ha gjort! För där fanns det spindlar i massor, kroppar stora som 5-kronor och låååånga äckliga ben.. Jag högg tag i Carros arm och sa med otroligt lugn stämma(för att vara en f d spindelfobiker!) "nu går jag ut härifrån och jag tycker att du ska följa med". Hon frågade naturligtvis varför, men jag bara drog i henne och sa "NU går vi ut!". Huvaligen, jag ryser fortfarande i kroppen när jag tänker på det.. Me and Indiana Jones! :)

Trädet heter Johannesbrödträdet och Johannes Döparen lär ha livnärt sig på trädets ärtskidor när han vistades i öknen. Kuriosa är att dessa frön kallades "kuara", vilket slutligen blev "karat". Arabiska affärsmän använde fröna som vikt vid vägning av både ädla metaller och juveler. Det gick 4 frön på 1 karat!


I trädet hängde det två stora klockor. En av de andra besökarna drog i snöret och himmel vilken klang det blev.


Tillbaka vid hotellet igen, trötta men jättenöjda över vår vandring.

Samtliga foton är tagna av mig.


Vi är hemma...

... på vår gata i stan.. men är ganska trötta.. Ett inlägg kommer i morgon, nationaldagen till ära!! :)

Vad tror ni? Ny profilbild på Facebook?? ;)


Fattar inte vad jag håller på med!! Oräkneliga dubbelhakor, galna ögon och "fulhatten" på huvudet! Nu förstår man hur de där paparazzibilderna blir till.. Fotograferna (liksom Carro) fotar h e l a   t i d e n. Inte är det konstigt att suspekta bilder som ovanstående hamnar i kameran! :)

Hemresa...

Idag är det sista dagen på Santorini. Det har varit helt underbart och fantastiskt. Massor av nya upplevelser har vi fått. Hundratals foton är tagna av hus, berg, vyer och människor. De flesta är tagna med digitalkameror(plus mobiler), men Carro har även haft med sig en analog kamera. Ska bli spännande att få de bilderna framkallade!

Igår kväll gick vi sista rundan nere på Strandpromenaden. Köpte några "minnen" med oss hem. Jag har köpt jättefina lavaljus med doft. Han paketerade dem så fint så jag har ingen bild på dem nu. Ni får se senare.

Nu är det frukost och sedan packning som gäller. Vid lunchtid kommer bussen och hämtar upp oss. Beräknar vara framme på Arlanda vid 17-tiden. Sedan ska vi ta Y-buss upp till Umeå 21.15. I morgon bitti vid 6-tiden är vi i Umeå.

Kristina, jag har ingen aning om hur man tar skott av några blommor! Så tyvärr, inga skott utan bara några fler bilder!

Santorinis högsta punkt...

... vinprovning och solnedgång! Det var en bra sammanfattning av gårdagens utflykt. Måste börja med att säga att jag är oerhört imponerade av busschaufförerna här. De som kör på dessa svindlande, vindlande smala vägar som ibland verkar vara utkarvade i bergväggen!

Vid tretiden igår avgick bussen från Kamari Tours.


Första anhalten var Santorinis äldsta kyrka. Eftersom vi denna gången hade en guide som snackade nynorska så var det ibland lite svårt att hänga med i "historielektionen". Vi satt dessutom längst bak i bussen.. Funkade tyvärr inte att fota med mobilen inne i kyrkan.


Sedan åkte vi till Pyrgos där vi klättrade upp till Kastelli (fästningen). Vindlande trappsteg till höger och vänster.


Vidare till Santo Wines och vinprovning. Ett vin hette förresten Nykteri. Det tyckte vi var helkul! ;)


Rätt magnifik utsikt va?!


Från Santorinis högsta punkt, profeten Ilias, kunde man se ut över hela Santorini. Det var häftigt och man önskade att man haft ett vidvinkelobjektiv till kameran. Tjejerna hade ju systemkameror, medan jag körde med min mobil. Bilderna är kanske inte de bästa, men de visar ändå det jag vill förmedla till er..


Och så solnedgången i Oia!!Vill bara tala om...

... att ni definitivt inte ska åka till Santorini.. ifall ni inte är beredda på att gå uppför.. och nedför!! :) Herre jösses, vilka vadmuskler vi har nu! Det känns som om stepmaskinen inte är det första jag satsar på när jag kommer hem igen, om man säger så.

Idag har vi varit på utflykt. Berättar mer om den i morgon. Ikväll är jag alldeles för trött, både i vader OCH ögon!! Tjejerna har hittat filmen Nanny McPhee på tv:n. Engelskt tal, grekisk text! Helt okej.

PS. De har jätteroliga "granar" här! Ser ut ungefär som vår plastgran gör innan man fått dit alla grenar! :)


Mer fina bilder...

När vi ätit färdigt på restaurangen på Thirassia behövde vi uppsöka en toalett. Fick hänvisningen "gå runt hörnet vid den blåa dörren". Men han sa inget om hur många trappsteg vi var tvungna att klättra innan vi kom dit!!! :)
Här är en bild uppifrån toaletten!
Jag vet ju att jag har några blomintresserade läsare så här kommer några bilder bara för er!


Sitter vid poolen och skriver det här inlägget.. Ganska dålig bild på skärmen i solljuset, men jag hoppas att bilderna går att titta på!!

I eftermiddag ska vi åka på en busstur och se Santorinis pärlor.. Den avslutas i Oia där vi ska se den berömda solnedgången.. Tills vi hörs igen.. Kram på er!!!

Bildbomb...

Utsikten från vår uteplats på Hotel Antinea i Kamari, Santorini. När vi kom i lördags var det rätt mulet. Valde Carros bild för jag tyckte att den var så läcker med blomrankan längst fram...

© C Hagman (oredigerad)

En vacker kyrka i Kamari

© P Hagman

En riktig livsnjutare.. Det finns många av dem här! :)

© C Hagman (oredigerad)

Chillar i Fira. Vilken fantastisk utsikt!

@ C Hagman (oredigerad)

Imerovigli

@ P Hagman

Igår tog vi båten till vulkanen Nea Kameni.

@ P Hagman

Klättringen upp på vulkanen var skitjobbig, rent ut sagt. Rullgrus nästan hela vägen.. Och jag kan nog faktiskt säga att det inte var värt mödan att gå upp. En massa sten och små hål där det kom ånga ifrån, det var allt man hade att titta på. Dessutom kostade det två euro!

Men.. nu kan jag i alla fall säga att jag varit uppe på en aktiv vulkan! :)

@ P Hagman


@ P Hagman


@ P Hagman

Badade i den varma källan på Palea Kameni innan båten tog oss till Thirassia. Där käkade vi souvlaki och det var supergott. Dessutom kom jag faktiskt ihåg att fota maten. Applåder i massor, tack!! :)

@ P Hagman

Vy från båten ute på calderan. Minns tyvärr inte om det är Oia, Imerovigli eller Fira.. Same, same but different! Och lika vackert! :)

@ P Hagman

Dessa bilder tog typ en timme att ladda upp så det här får räcka för ikväll.. Nu lite skönhetssömn och benvila. I morgon blir det utflykt till olika byar, vingård och slutligen solnedgången i Oia.

RSS 2.0