Semester...

Snart är det dags för sommarsemestern och i år blir det en riktig road trip med hela familjen. Det ska bli jättekul!!

Första stopp är Vrigstad. Där kommer PV-klubbens sommarträff att äga rum. Det blir ingen PV ner, vi kör Forden. Men däremot får han låna en PV av en kompis, så han kan vara med på rallyt! :) Maken har förresten köpt en till PV. En vit PV sport. Riktigt fin bil! (Försökte sno en bild på FB men det gick inte!) Den ska han hämta i Kristinehamn när vi är på hemväg.

Efter träffen följer vi med familjen Jönsson till Markaryd och stannar där ett par dagar. Vi planerar för några dagsutflykter, bl a till Helsingborg och Olofsström.

Sedan blir det Mariestad, där svärmor bor. Det var ett bra tag sedan vi sågs, om vi bortser från när vi "skajpade" med varandra, så det ska bli kul! :) Sedan stopp i Kristinehamn för bilhämtning och vidare till ett speciellt torp utanför Västerås. Där huserar bloggvännen Ia och vi ska äntligen ses IRL!!! PV:n stannar hos dem under tiden som vi är i huvudstaden.

Där blir det nog hotell i två nätter. Carro ska på Amerikanska ambassaden för att få visumet. Och så tänkte vi gå på Gröna Lund en kväll. Förbi Ia:s torp igen för att hämta PV:n och sedan kör vi varsin bil norrut igen. Carro med mig och Johanna med maken. Gissa vem som kör vilken bil?! ;)

© P Hagman

Kommentarer
Postat av: litentanta

Intressant minst sagt,en annan har ju tillbringat några somrar i just Vrigstad. Ridläger i ungdomen ;) Tog t.o.m jobb som hästskötare där efter nian men det slutade inte allra bäst... smet iväg efter 5 dagar o liftade hem till Umeå, med en lite xtrasväng om Göteborg först!



Tänkte slänga ut en liten förfrågan också, det är så att särbon har en 10-14 dörrar till PV hemma, en Duett baklucka (en sån med dubbeldörrar). Vi ska inventera hans gömmor i sommar och vips kom jag att tänka på dig och din gubbe. Vill ni veta mer om vad som finns så skicka iväg ett mail till mig vet jag, de är lagrade inomhus så vi misstänker ganska bra skick också :)



Ha det allra bäst!

2011-06-18 @ 01:03:27
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter som en helt underbar semester det där =)

Kram

2011-06-18 @ 10:02:14
URL: http://virripannan.blogg.se/
Postat av: Kristina J

Det lät som en bra semester. Avundas folk som gillar att åka bil, jag är åkrädd så bilsemester för mig blir till en pina dessvärre.

2011-06-18 @ 17:04:14
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Ama de casa

Låter som en jättefin semester det där :-)

2011-06-18 @ 17:59:05
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Svorskan

Det låter så mysigt, att flänga lite hit och dit. Det skall jag själv göra (i Norge), men innan blir jag alltid lite stressad av det hela, men har lärt mig att när jag väl är mitt uppe i det är det jättemysigt.

2011-06-18 @ 18:42:58
URL: http://svorskan.se
Postat av: Monica

Nämen vad kul, du kommer ju till mina hemtrakter! Jag är nämligen född i Olofström. Bor nu sisådär tre, fyra mil västerut i Östra Göinge.

Du kommer garanterat att få en trevlig road trip i sommar.

Kram

2011-06-19 @ 12:19:49
URL: http://hassedotter.wordpress.com
Postat av: joanna-ATT LEVA MED ASPERGERS SYNDROM!

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår en fototävling på min blogg i samarbete med Johanpixels.se http://www.domkallarmighannes.com/2011/06/fototavling.html

finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

2011-06-19 @ 19:57:29
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Kristina

Ja nu visste jag ju allt som du skrev gn besöket här, läser mig i kapp. Men det låter trevligt Kram

2011-06-19 @ 22:50:46
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ja nu visste jag ju allt gn ditt besök men det låter ju trevligt. Förstår ej varför jag ej såg din blogg igår,men min dator har svårt med uppdatering ibland Kram

2011-06-19 @ 22:53:20
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Cina

Vrigstad! Därifrån kommer jag! Litet, trevligt och alldeles "bullerbyaktigt" på sommaren! Nu var jag bara tre år när vi flyttade därifrån men varje sommar återvänder jag en sväng. Numer finns bara ett fåtal släktingar kvar, men rötter och minnen har man kvar!

2011-06-20 @ 18:44:31
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Dom kallar mig Yngve

Vad ni ska hitta på i Olofström kan jag inte för mitt liv förstå ;) Men, haha, vet du vad de har där? Ett galgmuseum! Jorå. Galgar. Och inte den roliga, mordiska varianten heller, nejnej... Utan KLÄDGALGAR. Hehe :D

2011-06-23 @ 22:39:09
URL: http://antipod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0