Min dag...

Idag var ingen kul dag! Nä, inte alls.. i allafall inte morgonen.. Vaknade nämligen med ett ryck och såg att digitalklockans siffror var formade till 7.45!! Borde ha klivit upp kl 7.00!!  Och det finns inte mycket utrymme till förseningar på mina mornar!

Kastade mig upp och drog på mig byxorna samtidigt som jag försökte borsta tänderna. Det gick inte alls bra! Fick iallafall till slut på mig resten av kläderna. Yr i huvudet studsade jag ner för trapporna, uppsökte toan och sedan hällde jag i mig ett glas vatten.. Försökte andas... typ in OCH ut!! Tänkte att jag nog behövde en cigg och den varmrökte jag och yrseln tilltog!! :o)

Kastade på mig ytterkläderna och skorna, kastade igen dörren och hade hunnit ca 50 meter då jag upptäckte att handväskan med busskortet var kvar hemma. Jeeez!!! Tillbaka för att hämta den och med andan i halsen kom jag till busshållplatsen.. Var så yr i huvudet att jag fick hålla mig i busskuren. Folk måste ha trott att jag druckit något alkoholhaltigt till frukost!! :o)

På jobbet var det lugna gatan, minst sagt.. Vi var tre tappra arbetare där idag.. Flera gånger var jag tvungen att kolla om telefonen funkade; den ringde bara två gånger på hela dagen!! :o)

Till slut var det dags att stänga ner allt inför julhelgen och bege sig hemåt.. Här hemma har det varit riktigt lugnt och stillsamt.. Maken grejar med julskinkan som inte får köpas färdigkokt.. No sir, här ska kokas och griljeras själv!! Men då blir den god också.. Känner redan hur saliven rinner i mungiporna.. så gott det ska bli med en skinkmacka snart!! :o)
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Sådana morrnar brukar jag oxå ha vaknat av.

Men jag har en levande klocka oxå, på min vänstra sida, hon kan sparkas.

Jag känner lukten redan, bor i ett hyreshus med olika nationaliteter så ibland är man nästan groggy när man kommer innan för dörren.

2008-12-23 @ 23:35:52
URL: http://pappamicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0