Skönheten...

Min man har en skönhet som han vårdar ömt.. Skönheten som  jag syftar på har inte ett dugg med mig att göra!! :o)  Nä, istället är det en Volvo PV 544, årsmodell 61-62, som är hans stora kärlek för tillfället!!!

En raritet som han införskaffade förra sommaren och har pysslat med fram till nu... Det stora målet var ju förstås att få igenom den på besiktningen. Den har stått uppallad i en lada i 30 år och det var också då den besiktades sist. Sagt och gjort, i morse klockan åtta kom elddopet. Han, och alla andra, trodde nog att han skulle slippa "Spanska flaggan"(körförbud), men döm om hans förvåning när bilen gick igenom utan en enda anmärkning, precis som för 30 år sedan!!  Jag kan säga att jag har en lycklig karl härhemma nu!!

image11
Foto: anjocapi

Jag har inte lagt mig i speciellt mycket i renoveringen av den här bilen utan har sagt att när det så blir dags för finputsning och inköp av passande outfit á la nedrullade vita sockor, prickig scarves, kjol och blus... jag då kan jag börja engagera mig lite mer :o) Måste nog uppsöka Myrorna eller Röda korset för lämplig garderob.. Utan tvekan blir det deltagande på Wheels i sommar!! Med picknick i gräset framför hans vackra PV.. Två skönheter bredvid varandra!! :o) Nu syftar jag på mig som den ena!!! :o)

Kommentarer
Postat av: malin

Jäklar vikken fin bil!!
Vi kanske kan ta ut den för en vår tur någongång (om din man släpper den ifrån sig hihi:)
Å jag är glad över uppdateringen:)

2008-05-10 @ 14:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0