Uppmaning..

Hoppsan, fick en uppmaning om att min blogg uppdateras för sällan... hm, håller med.. Men jag har haft en bra anledning..

Har haft min mor här i en vecka och en helsanering av vårt hus har blivit utfört!! Sånt tar tid! :o) Det har rensats i förråd, i garderober, dammats och fejats i dagar.. Låter ju som om jag vore ett förmål för programmet Rent Hus, men så illa är det inte.. men gud vad man samlar på papper och grejer... och dammråttor(som jag i och för sig hävdar är änglatofflor!! Det är därför jag inte sugit upp dem!! Hm, mamma gick inte alls på det argumentet)

Hon åkte hem i onsdags och lämnade vårt hus med fantastiskt rena fönster, vårliga gardinuppsättningar, nya mattor, dammfria böcker, diskade sherryglas, "balsamerade" skinnmöbler och polishade golv!!! Jag har sedan dess mest suttit i soffan, ätit praliner och beundrat vårt hem!!! :o)

Jag älskar min mamma!! Inte bara för att hon kommer ner och hjälper mig(vilket naturligtvis betyder oerhört mycket för mig!), utan för att hon är min förebild! Hon är en stark människa och ett verkligt stöd för mig.. Visst kan vi bli som hund och katt ibland, för vi har starka åsikter bägge två, men vi löser det alltid! Hon är den bästa mamman i världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0