Gratis är gott...

Alexandra Charles kom inte! Meh, då blev det ju liksom ingen kändisfest! :o)

Marie Mian var ersättare men det var i allafall inte någon som jag kände till! Gör ni?? Hon är visst en livscoach som pratade om hur viktigt det är att göra några "hoppsasteg" emellanåt! Kändes ibland som om hon pratade till ett gäng förskolebarn och inte vuxna kvinnor!

Foto: Hans Olander

Stolarna var f r u k t a n s v ä r d a! Efter fem minuter satt "träsmaken" som ett plåster på ändalykten! *grinar illa*

En man pratade duktigt på om magproblem och det var faktiskt rätt intressant.. Men sedan kom tandläkaren... suck!
Ok, hur kul kan en tandläkare vara? Inte kul alls om man ser till honom i allafall. Han pratade långsamt, omständligt och otroligt zzzzövande om bakterier i munhålan.. Munhåla - är inte det ett ganska otäckt ord?

I allafall så kunde man, om man inte skötte sin munhygien ordentligt, få massor med bakterier som kunde gå ut i blodet och orsaka hjärtmuskelinflammation.. Åh f-n!!

Och rökning, ja det orsakar ju tandlossning och nedsmältning av käken!!  Om man hade hoppats på en upplyftande och glad kväll så gick de förhoppningarna om intet!! :o)

Men... det finns några positiva saker att säga om den här kvällen, trots allt..

Den lätta måltiden bestod av olika pajer (ost/skink, broccoli och lax), som var suveränt goda och mättande. Ett riktigt smarrigt bröd till.. Kaffe och thé på maten.. Saknade dock den där lilla chokladen, ni vet! En trevlig stund med min kompis C! Det var länge sedan vi tog oss tid att sitta och surra med varandra! :o)

I övrigt fick vi en del gratisprylar och det är ju alltid roligt! Hahaha... Två sorters pennor, en sovmask, en reflexväst, ett cerat, en magnet, en drickyougurt och ett äpple! Ja, självklart också en massa tråkiga broschyrer från Länsförsäkringar angående pensionssparande..

Erkänn att ni är avundsjuka på mig nu!! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0