Mitch Albom...

Mitch Alboms två böcker "Tisdagar med Morrie" och "Fem personer du möter i himlen" ligger på min 10-i-topp-lista. En lista där böcker som både berör och som hamnar i mitt hjärta finns..

Nu har denna man kommit ut med en ny bok; "Ge mig en dag till".  Den önskar jag mig i julklapp, älskling!

 

Boken får dig att fundera över detta: Om du fick en dag till med en person som inte lever längre; vem skulle det vara? Och vad skulle du vilja säga till honom eller henne?

Kommentarer
Postat av: Ia

Såg att Oprah hade honom med i sitt program idag men...jag var ju tvungen att diska :P

2008-11-19 @ 16:02:36
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Inga-Britt

Hej vännen!

Om jag fick en dag med min mamma:, då skulle jag säga henne hur mycket jag älskade henne för att hon var den hon var, och hur mycket jag uppskattade/ar allt hon gjorde för mig och mina bröder. Och vad jag är glad åt att jag faktiskt har fått ärva lite av hennes egenskaper.

Tyvärr tänker vi inte alltid på att visa den uppskattning och kärlek vi faktiskt känner.



Pia, min kära sonhustru, om jag känner mig ur form så läser jag bara dina "skrivelser" och sen känns det bättre. Du ska veta att jag är tacksam för att just du blev min lilla sonhustru.

Kram på dig.

Svärmor

2008-11-19 @ 16:31:14
Postat av: Anna

Pia:

Ja, vem vet vad ens barn kommer att syssla med i framtiden...



Jag har INTE haft en lugn stund till nån djupandning

dag. Hade kanske tjugo minuters rast på hela arbetsdagen. (8.00-15.30) Är inne i en period som är nästintill för mycket för vem som helst. Dagarna fylls av lektioner, planering, utvecklingssamtal och bedömningsarbete. Efter jobbet är slut har man fullt upp med barnen, hushållet och det skoljobb som måste göras hemma. Tid för mig själv är väldigt begränsad. Det blir småstunder vid datorn och inte mycket mer. Men om en vecka, när alla utvecklingssamtal är gjorda för i år, blir det lite lugnare.

Måste planera in fler saker att göra på egen hand, så att jag får mer tid för mig själv. Det tempo jag håller nu är rent skadligt. Men det är svårt att satsa på sig själv när man är som jag, van att alltid sätta andra främst. Försöker lära mig...

Kram Anna



2008-11-19 @ 18:23:43
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh det är bra böcker det! Älskar tuesdays with morrie.



Tack för alla kommentarer i dag Pia! Jag har en Canon A590. Jag skulle rekommendera din vän att gå på Best Buy, Walmart, och Circuit City. Be de kolla in deras websidor innan de åker så de har en idé vad de kommer att kosta.



Kram på dig!

2008-11-19 @ 19:35:51
URL: http://desertchick.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Min mamma helt klart. Vad jag skulle säga till henne vet jag inet, men bara får vara med henne, få visa henne barnbarnet (min dotter) hon aldrig fick se eller ens vetat om.

2008-11-20 @ 10:43:35
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Jag har en skugga som förföljer mig allt som oftast. Inte när jag är ute och går men är jag i köket så skymtar jag denna skugga på altanen. Jag är övertygad om att det är mamma som håller ett vakande öga på mig. Den dagen skuggan kommer in över tröskeln till lägenheten så är det mamma som hämtar mig.

2008-11-20 @ 14:11:53
URL: http://dagenseko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0