Söndag = loppis!!!

Same procedure as last Sunday.. eller i allafall varannan söndag..

Det blev två söta tavlor som jag ska ge bort till en söt liten tjej!

Och två böcker till mig! Alltså, är det någon som har en mellanbrun Billy-bokhylla(IKEA) med överdel att sälja till mig? Det börjar ta slut på utrymme till alla mina.. ja troligen 900 böcker!!


Har hört så mycket om "Flyga drake"-boken och blivit erbjuden att låna den ett flertal gånger.. Men som några av er vet så är jag en "periodare" och måste komma i rätt mood först.. Den får nog åka med till Norrbotten, tror jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallu

Jo här är det en himla morgonprocedur :) Men det går ändå ganska fort när man väl sätter igång. Fast vad jag kan sakna är tystnaden, för hos oss är det aldrig tyst!

Så du är på väg upp till norr, håller verkligen med dig om att det är välbehövligt för alla att ha en vecka för sig själv. Jag kan känna att jag just nu promenerar runt på mina nervtrådar som dinglar två meter ut från kroppen :) Det lät himla skönt att få åka upp och bara vara. Hoppas du får en riktigt härlig vecka med släkten.

Jo jäklar att han trilla Marcus men han kommer igen nästa vecka :) Det är någon som måste vara himla mål inriktad. Såg inte hans åk i går, glömde att titta :( men har kollat in det på nätet idag.



Ha det gott så hörs vi

2008-11-16 @ 19:08:02
URL: http://wiccan.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, jag läste ditt inlägg om utvecklingssamtal. Det är ju bra om man kan ha det upplägg som fanns på den ena dotters skola. Att ha ämneslärarsamtal ger nog mer än de traditionella. Egentligen behöver man inte få en massa info om alla ämnen, utan kunde gott koncentrera sig på några få. Jag har som lärare varit med om båda sorterna, men nu, på vår skola har vi bara de traditionella samtalen där klassläraren håller i allt.

Har varit hos svärfar i helgen. Ungarna har fått titta på farfars grisar och dottern fick testa att köra traktor (med hjälp förstås). Det var populärt!

Hoppas du haft en bra helg!

Kram Anna

2008-11-16 @ 20:10:02
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: Har gjort det i photoshop. Finns flera tekniker där men den jag använder finns på bildbehandla.se :)

2008-11-16 @ 20:22:00
URL: http://picturesofme.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har tagit mig igenom Flyga drake och Tusen strålande solar just för att man ska ha läst dem och det var två väldigt lättlästa böcker som jag plöjde på kanske tre dagar båda två. Nästan läsvärda är mitt betyg, ska bli kul att höra vad du tycker.

2008-11-16 @ 21:56:34
URL: http://nennyland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0