Ungkarlar...

Man ska ju helst inte generalisera men jag tror ändå att min tes stämmer rätt så bra.. Om det finns några ungkarlar(eller de som en gång varit ungkarlar!!) som läser detta; kommentera gärna om detta stämmer eller ej! :o)

Varje gång jag flyttat så har det viktigaste varit att få köket i ordning, t o m gardiner har åkt upp snabbt.. Ok, möblerna har man väl ställt i ordning ungefär där man vill ha dem, men det är ändå köket som fixats först..

För ungkarlar som flyttar så verkar soffan och tv:n vara det mest elementära!! :o) Såg nämligen idag in i en upplyst lägenhet där kartongerna stod staplade på varandra men killarna (troligen hyresgästen och dennes hantlangare!) hade fixat iordning soffan, soffbordet och storbildstv:n.. för där satt de med en pizzabit i handen och en öl (nåja, det är en ren gissning!!) i andra handen..

Vi har olika prioriteringar i livet!! :o)

Kommentarer
Postat av: Ia

Jag tror absolut att Du har rätt...tycker mig känna igen det från de senaste flyttarna jag varit med på :P



Snabbmat är givetvis fil....med pizza till fterrätt asg

2008-11-13 @ 20:49:58
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Ajlin

Jag har alltid haft det väldigt ombonat omkring mig och älskar att köpa inredning och prylar. Det är ju gardiner och ljusstakar och fotoramar och sådant som gör ett hem. Min pojkvän däremot levde i misär, inga gardiner eller mattor, han hade inte ens taklampor, förrän jag skulle åka från övik till karlstad och hälsa på honom första gången. En vecka innan jag skulle komma fick han panik och började städa och fixa och dona och fick tvinga sin mamma att sy gardiner. :P Då hade han bott i sin tomma lägenhet i nästan ett år.

2008-11-14 @ 13:16:31
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Fia

Fast...det lät ju ganska mysigt...

2008-11-15 @ 10:18:27
URL: http://www.metrobloggen.se/kvastis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0