Beroenden...

Ciggberoende, bloggberoende och TV-serieberoende...

Det förstnämnda är helt förkastligt, jag vet.. Men jag SKA sluta igen.. Lyckades ju lägga av för några år sedan genom att läsa boken Äntligen icke-rökare av Allen Carr.. Höll upp i två år då jag började igen; dock inte pga något nikotinmonster.. Ska läsa boken snart.. men inte riktigt än! Vill vara mer motiverad än jag är nu..

Bloggberoendet har jag redan tagit upp i ett tidigare inlägg :o) Tror inte att jag är såå illa däran ÄN men det gäller att se upp så inte bloggarna blir ens liv.. Jag menar, när man nästan får hjärtflimmer för att blogg.se strular så att man knappt kommer in på sitt konto under helgen... BlondinBella har ju lagt ner sitt skrivande, "måste lära mig andas" påstod hon.. Hon har väl "levt" för sin blogg i princip dygnet runt.. DET tror jag inte är så bra!

TV-serieberoendet då? Ja, jag har dragit ner på det och vägrar introduceras in i några nya serier :o)

Men jag följer slaviskt:
Cityakuten, Desperate Housewifes, Greys Anathomy och Gossip Girl.

Liiite mer sporadiskt tittande blir det på CSI, the one and only (inget CSI Miami med temat "Vi-är-ett-gäng-fantastiska-B-skådisar-och-vår-stad-är-som-en-palett-av-soliga-färger-och-vi-agerar-som-duktiga-robotar-hela-tiden") Detsamma gäller Criminal Minds..

Är ni beroende av något mindre sunt? Vilka program ska det mycket till innan du missar??

LOL (lots of love) och XOXO!! :o)


Kommentarer
Postat av: Ia

Verkar som om våra beroenden är ganska lika även om kanalutbudet skiljer sig lite ;)



Boken Du pratar ligger och väntar även här :P :P :P

2008-10-13 @ 22:56:44
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Linda

Inte meningen du ska få ångest av mina inlägg...;(



Ngt jag INTE missar är melodifestivalen, schlager-nörd som jag är..s. Till vardags vill jag inte missa de flesta dokumentärer som visas...sen OM jag väl har börjat följa bonde söker fru ex, så blir jag fast. Men sitter sällan vid TV:n regelbundet, så det blir alltid så hattigt TV-tittande de få ggr jag ser på TV..har den mer på som sällskap..men VAR extremt beroende av big brother förut! För att inte tala om bloggandet, då jag hade min inredningsblogg med MASSOR av besökare mot NU..huga, vilken press..och vilket enormt beroende-dygnet runt...funkade inte! Men alla har vi nog ngt slags beroende, tror jag tyvärr!



Kram på dig//L

2008-10-13 @ 23:12:46
URL: http://www.valetkvalet.blogspot.com/
Postat av: anna

Hej!

Vad kul att du läser min blogg! Ja, jag vill inte skriva ut kollegornas namn så de får lite "andra" namn istället... haha

2008-10-14 @ 12:44:24
URL: http://anna742.blogspot.com
Postat av: spiderchick

haha ush nu mådde jag lite dåligt när du skrev det där med bloggberoende... =)

2008-10-14 @ 12:44:33
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Ia

Frågan är vem som är mest beroende av Din blogg...Du eller vi läsare...idag verkar det bestämt vara jag då jag tittat hit flera gånger utan att det funnits nån uppdatering :P

2008-10-14 @ 15:34:02
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0