Kedjebrev...

Jag tycker INTE om kedjebrev.. nej, jag ogillar verkligen kedjebrev som handlar om att jag måste skicka det vidare till minst 45 människor för att jag inte ska drabbas av onda ögat och otur som kommer att hålla i sig livet ut. Jag blir utan kärlek, utan barn, utan vänner, utan pengar... Nej, jag tycker inte om kedjebrev. Men....

Häromdagen fick jag, av en kollega, ett papper i min hand, ett KEDJEBREV..  Jag ryggade tillbaka när jag såg vad det var men bestämde mig för att i allafall läsa igenom det(det brukar jag inte göra när jag får dem på mailen, de åker i papperskorgen direkt..) Pocketutbyte, stod det. Jag skulle köpa en bocketbok, läsa den och sedan skicka den till person nr 1 på listan(det var bara två personer som stod på listan). Och jag skulle mailet vidare till sex(wow, BARA sex stycken) av mina vänner som gillar att läsa..

Hm.. jag blev intresserad.. för böcker är livet och här har jag min möjlighet att få hela 36 böcker för priset av en bok.. Så blev det! Jag skickade "Fem personer man möter i himlen" av Mitch Albom till en Lena O.. Blev så till mig att jag faktiskt skickade med ett bokmärke oxå!! :o)

Så nu sitter jag bara här och hoppas att MINA sex vänner ska sköta sig så brevbäraren så småningom får kånka hem lite böcker till mig.. Känns lite spännande för jag har ju faktiskt ingen aaaaning om vilka författare det kommer att handla om.. Jag ska hålla er uppdaterade!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0