Back to da city...

Jahapp, då är ledigheten och vistelsen i byn snart över. I morgon åker jag söderut igen. Det har varit en ljuvlig vecka, på alla sätt och vis. Många trevliga samtal, promenader och ett underbart väder. Många korsord har blivit lösta under kvällarna. Mysigt! Men samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Att jobba borde gå som en dans efter all denna "energitankning" som bylivet gett mig! ;o)

Anders åkte i morse till Stockholm till PV-klubbens styrelsemöte. Det bjuds på julbord också. Hmm.. Jag skulle ju ha följt med, men naturligtvis så sammanföll det med min vecka här.. Trist, men jag antar ju att det blir fler möten som han ska närvara vid, så... Det mest snopna är ju att missa ett julbord!! :o)

Detta betyder ju att tjejerna, för första gången, är helt själva hemma. Men de vet att de kan kontakta grannen om det behövs. Grannen har oxå lovat att hålla lite koll på att det inte börjar välla in en massa människor!! Ifall om det sprids att de är ensamma hemma.. Dumt att skriva det här då.. men jag tror väl inte att så många av deras kompisar läser min blogg!! Hahahaha. Själv är jag hemma vid sextiden i morgon kväll efter en dryg resa på 8 timmar! *suck* Sverige är långt, det är bara att inse!

Kommentarer
Postat av: Britt

Det är så skönt att tanka batterierna med energi.Jag gör det i stugan. Där är man långt borta från alla människor. Stugan har vi i norra Finland cirka 30 mil härifrån rakt in i finska urskogen. Det är 8 mil till närmsta affär! Det blir mycket korsord där också och mycket snöskottning, eller vedstapling, gräsklippning eller andra praktiska sysslor. Ett tag är det ok. Sen är det skönt att komma till stan som du skriver.

2009-12-04 @ 15:11:54
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0