Mellandagsrea...

Det är en företeelse som min man vägrar delta i! Och ska jag vara ärlig så vet jag inte ens själv om jag pallar riktigt..

Men jag får ljuga för mig själv och säga "åh, det kommer att bli såå roligt.. inte alls en massa människor som trängs.. svetten kommer inte att rinna.. huvudet kommer inte att sprängas eller benen vika sig.. nejdå!". För  har man fått ett presentkort i julklapp så kan man ju en jädra massa rea-saker för de pengarna!! :o)

C U later! (I hope...)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hmmmm... Jo, ibland får man stoppa huvudet i sanden

(snön?) och hålla för öronen för att stå ut med verkligheten ;D Lycka till med shoppingdagen, hoppas det blir många fina fynd!

Kram!

2009-12-26 @ 12:11:11
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Kristina J

Jag som inte ens gillar att springa i affärer i vanliga fall aktar mig nogsamt för alla typer av reor. Orkar inte med trängsel, köer och hysteri. Men hoppas att du står ut och hittar en massa finfina billiga prylar.

2009-12-26 @ 12:28:24
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Kristina

En del av mig vill ut, det är den del som ej fått gå på stan på hela hösten den andra delen säger att det är fullt med infektioner som sävar i luften o skulle slå ner på mig, och tyvärr måste den delen segra i år, för jag kan ej riskera nya infektioner på denna svaga kropp. Dottern är på rean men med kännedom om hur många tjejer som skulle gå tillsammans så är mitt tips, noll handel

2009-12-26 @ 14:43:57
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: anne

Hm. Jag sa till dottern att mellandagsrean börjar under mellandagarna, inte annandagen, betyder det att jag har ljugit tro? ;)

2009-12-26 @ 14:46:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Em

Jag brukar handla mat vid nio-tiden lördag eller söndag morgon, ungefär SÅ allergisk är jag mot trängsel och om någon skulle betala mig för att åka till Ullared så hade jag nog låtit bli ändå.. :D

2009-12-26 @ 16:04:32
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0