Nu är det förkylt...

Det onda i halsen kvarstår, men har nu utvecklats vidare till omväxlande nästäppa och nysningar, hosta, värk i kroppen och med ett huvud som verkar vara inlindat i bomull! :o)

Fick en ordination av dr Jonsson på FB: "Temugg m honung i, soffläge med pläd/filt, bra underhållning på teve samt näsdukar o papperskorg i närheten". Tycker det låter som en väldigt bra ordination! :o) Lägger dock till lite Alvedon och Acetylcystein.

Tror inte att det är Swine Flu utan mer en vanlig förkylning. Men, det är väl inte mindre synd om mig för det?! ;o)

Kommentarer
Postat av: Gun

Det är jätesynd om dig såklart!;) Hoppas det går snabbt över. Krya på dig!Sv: Jag är ganska vig, så det gick bra att fota ryggen:)

Tanten har åkt till rehab nu. Hennes son hämtade henne. Jag ska komma ihåg det här när mina egna föräldrar eller någon annan släkting eller bekant kommer i den situationen. Hemskt att inte få besök en enda gång, inga blommor, ingenting! Och här sitter jag med besök varje dag av olika familjemedlemmar, två blombuketter, tidningar och choklad. Det är nästan så man skäms.2009-12-14 @ 09:49:56
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: marie

Oj, din stackare....men ordinationen du fått lät helt riktig!

Hoppas du kryar på dej!

Kram

2009-12-14 @ 12:20:30
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Petter-Nicklas

Det låter som en ganska behaglig tillvaro. Fast bra underhållning på tv är ju svårt att få fram, det bästa man kan hitta är väl Paris Hiltons BFF, och det klassas väl knappast som bra..http://antistorbloggare.blogg.se/2009/november/bloggvarlden-gar-mot-sin-undergang.html#comment är förklaringen till mitt bloggande om storbloggare.

2009-12-14 @ 15:29:15
URL: http://antistorbloggare.blogg.se/
Postat av: Em

Det är väl klart att det inte är mindre synd om dig för det, egentligen är det mer synd om dig. Tänk alla de som inte har förståelse för att din förkylning är minst lika jobbig. :( (Svininfluensan artar sig faktisk som en mycket lätt influensa för de allra flesta, så en riktig rejäl förkylning kan vara minst lika jobbig)Krya på dig! KRAM

2009-12-14 @ 15:43:15
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Agneta

absolut väldigt synd om dig iallafall även om det "bara" är en dunderförkylning. Trist när den slår ut en alldeles som den verkar ha gjort med dig, låter förnuftigt att ligga i sängen och se på tv´n och vänta ut förkylningen..krya på dig!

2009-12-14 @ 18:42:26
URL: http://bigmarlin.blogg.se/
Postat av: anna

Klart att det är lika synd om dig som andra!

Hoppas att du mår bättre snart! :)Kram Anna

2009-12-14 @ 20:19:30
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Eva-camilla

Jag förstår verkligen hur du känner dig..låg med nåt liknande hela förra veckan..inte kul! och som så många på jobbet påpekade; inte nu mitt i julstressen?! Hm...suck nej det tyckte inte jag heller var lämpligt..men vad gör man? Hoppas du kryar på dig! :D

Kramar

2009-12-14 @ 21:53:08
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: ansepanse

nej, det är klart att det är lika synd om dig för det

kramar

2009-12-14 @ 22:57:47
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Ia

Men...Du glömde väl inte whiskeyn ;)

2009-12-15 @ 14:47:33
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0