Old dogs...

Vi har gjort en önskelista härhemma. På ett papper har vi listat saker som vi vill göra tillsammans. Det blev en ganska lång lista och innehåller både stora saker, som att åka till London och mindre saker, som att spela spel eller gå på bio. Det sistnämnda bestämde vi oss för att göra redan idag. Vi åkte ner till Filmstaden och såg filmen "Old dogs" med Robin Williams och John Travolta.

Det var en komedi som stundtals var hysteriskt rolig! En underhållande och lättsam film som passade oss bra ikväll. Inte minst för att fokuset i filmen var på föräldrar och barn! :o)Kommentarer
Postat av: anna

Den där listan låter som en mycket bra idé, tycker jag. Skulle vi kanske göra i den här familjen också framöver...Ha en skön fortsättning på julhelgen!

Kram Anna

2009-12-26 @ 00:09:29
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Em

Jag håller med Anna, en jättebra idé! Man har lätt för att försoffas och så blir inget av, men med en lista så borde man vara duktigare på att göra saker och tillsammans är mysigt!God morgon!

2009-12-26 @ 08:37:27
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: sarah

Kan förresten inte se bilden? :O bara ett kryss..Hihi, usch FBK ;-) nävars.. Klart man ska åka med riktiga hockeyrör inga isprinsesskit! höhö! :)Kram!

2009-12-26 @ 10:13:58
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: ansepanse

vad roligt att göra upp en lista, det måste vi också göra

bilden kan jag inte se, bara ett rött kryss

2009-12-26 @ 10:56:15
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0