Spackel...

Läste ett inlägg hos Jemini och började tänka lite på det här med smink. Jag sminkar mig bara vid festliga tillfällen. Kanske borde jag sminka mitt "åldrande" ansikte för att uppnå lite fräschhet.. men jag orkar inte! Jag prioriterar att sova längre på morgonen istället! ;o)

När jag var yngre så hände det rätt ofta att jag glömde att sminka mig även vid partytillfällena. Jag blev nämligen sittande med killarna, drickandes öl, medan alla tjejer trängdes på toan för att få på brunkrämen, den blå mascaran, den blå ögonskuggan, Nivea på läpparna och en halv flaska ozonfarlig hårspray i barret.

De gånger som jag sminkade mig så använde jag en "genomskinlig" mascara från Yves Rocher! Jag hade(och har fortfarande!) mörka ögonfransar så det behövdes ingen färg, men det blev lite mera "stuns" i ögonfransarna när jag använde den mascaran.

Det var också väldigt praktiskt eftersom jag ofta glömde bort att jag hade sminkat mig och gnuggade ögonen.
Ni kan ju tänka er hur jag skulle sett ut om jag haft en svart eller blå mascara istället! :o)

I dagens läge kan det inte vara speciellt kul att vara man! De får ju s a s "köpa grisen i säcken" och kan bli väldigt förvånade när de vaknar ur "kärleksruset" och ser kvinnan au naturel!

Utan smink
Utan push-up-BH
Utan gördel-trosor
Utan rump-push-up-strumpbyxor

Kallas inte detta för falsk marknadsföring??!! ;o)

Å andra sidan så är det ju många män som också börjat "fuska" med vissa saker.. så det kanske jämnar ut sig i längden! :o)

Kommentarer
Postat av: coolbettan

Jag kör falsk marknadsföring med bh;)

Du har en Award och utmaning att hämta hos mig!

Kram

2009-12-09 @ 11:24:46
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: ansepanse

falsk marknadsföring - hahaha, jag kör inte med smink

2009-12-09 @ 11:36:43
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Britt

Ja herregud så mycket spackel jag hade ett tag i 8:an...och då behövde man ju inget men den naturligt ungdomliga lystern man hade. Det var Camynapuder som gjorde oss orange (!), rouge, blå kohlkajal runt hela ögat, blå ögonskugga, svart mascara, vinröda läppar eller Nivea-vita eller massor med glans i jordgubbssmak.Jag frågade en kille vad han tyckte om alla dessa push-up BH:n, lösnaglar, lösögonfransar och annat som gjorde tjejer "vackra". Han sa att det gjorde inget. Det var första intrycket som satt kvar på näthinnan och närde fantasin. Så han tyckte att vi kunde få göra till oss.

2009-12-09 @ 12:40:10
URL: http://metrobloggen.se/brittsbetraktelser
Postat av: Gun

Hahaha! Killarnas skryt vid baren kan kanske också liknas vid falsk marknadsföring i så fall. Fast det lyssnar iofs inte tjejer på (hoppas jag). Jag sminkar mig nästan inte, så jag har aldrig lurats.

2009-12-09 @ 13:35:00
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Jag gör både och, men som oftast målar jag mig. Sen använder jag alltid push-up, men inte för att de behöver pushas upp, mer för att de behöver pushas ut. :D Om en man skulle bli besviken när/om jag klär av mig kan han ju slänga på sig kläderna och då igen.. Hahaha! Men jag menar det faktisk, jag vill inte ha en man som tycker sånt är så viktigt. Det är närheten och känslan av godhet för varann som borde betyda något. Sen tror jag faktisk att de män som ÄR utseendefixerade lär sig att se den falska marknadsföringen eller i varje fall inte tar för givet att kvinnan ser likadan ut näck efter en dusch.Jag har varit lite upptagen de senaste dagarna, men jag HAR faktisk läst dina föregående inlägg nu. KRAM

2009-12-09 @ 16:21:00
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Petter-Nicklas

De vackraste människorna är de som lever med det Gud gav dem. Och i mitt fall betyder det att jag lever ensam och odlar tomater i naveln som hobby. Men jag är i alla fall inte fejkad.

2009-12-09 @ 19:54:46
URL: http://antistorbloggare.blogg.se/
Postat av: anna

Jag tror att jag hittat ännu en likhet mellan dig och mig, jag sminkar mig nämligen väldigt sparsamt... typ lite mascara och läppglans eller inget alls.

Till fest blir det väl kanske något mer, men bara lite.

Och det här med push-up och grejer, lagom är bäst, säger jag bara. Visst kan man förstärka lite, men det ska ju se naturligt ut... i mitt tycke.

2009-12-09 @ 21:23:48
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Petter-Nicklas

Medelskörden är ungefär två tomater per navel och år. Men sedan beror det även på tillgången till elefantgödsel. Vissa stornavlade individer kan odla upp till åtta tomater per år. En riktigt trevlig sysselsättning, om jag får säga det själv.Har du funderat på att prova?

2009-12-09 @ 22:05:15
URL: http://antistorbloggare.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Tusen Tack! Jag upplever också designen med väldigt mig. Mig i blogg-världen förstås. Jag är ingen lull-lull-människa med blommor i håret annars, men en design illustrerar mer bloggen.Hoppas du får en underbar dag! KRAM

2009-12-10 @ 05:53:12
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Petter-Nicklas

Du kanske har en karl som kan hjälpa dig att leta? Elefantgödsel är inte svårt att få tag i, har förklarat lite närmre i bloggen min.

2009-12-10 @ 09:10:34
URL: http://antistorbloggare.blogg.se/
Postat av: imse

Du har precis samma inställning som jag har till smink. Om jag någon gång målar ögonen, så glömmer jag ofta bort mig och färgen hamnar bredvid.

2009-12-10 @ 10:53:35
URL: http://zvammel.blogspot.com
Postat av: Ia

Ja, här målas det allt mindre gubbar i ansiktet men det beror mest på att synen inte tillåter samma krigsutstyrsel som när man var yngre...ett otyg detta att inte se på nära håll :PIntressant att veta vore....hur gör Dina döttrar? Det verkar vara lite som att detta måleriarbete görs i varannan generation!!!! Min mamma målade sig aldrig...möjligtvis lite läppstift kunde hon kosta på sig!

2009-12-10 @ 11:55:35
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Ylva

Jag läser ofta att det bästa skönhetstipset är att sova ordentligt, så det är bara att sova på!

2009-12-11 @ 15:57:49
URL: http://yfronten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0