Bussbok...

Jag har alltid en bok i väskan som jag bara läser på bussen till och från jobbet.. Det har blivit rätt många böcker vid det här laget, ofta lättsamma och roliga böcker.. Har många gånger fått påminna mig själv om att inte skratta högt eftersom jag sitter i bussen och folk kan få för sig att jag faktiskt är knäppare än jag i verkligheten är!! :o)

Har satt upp en egen regel om att jag inte får fuska och läsa dessa böcker på någon annan tid än när jag åker buss!! Det har funkat bra tills nu.. Jag blev nämligen rekommenderad en bok av kollega P. Hon hade själv haft denna som s k "bussbok", men tvingades läsa den hemma istället för på bussen. Jag förstår nu varför.. Det är inte så trevligt att sitta i bussen med ögonen fulla av tårar och känna att hulkandet tar vid. Så just denna bok är undantaget min egen regel!

Boken jag skriver om är Malin Sävstams "När livet stannar". Dagboksanteckningar om hur hon förlorade två av sina tre barn, sin man och tre av hennes nära vänner i tsunamin i Thailand. En brutalt ärlig bok som stundtals är så sorglig att det gör ont i hjärtat på en. Men en bok som också visar på hoppfullhet. En bok som jag rekommenderar varmt!


Kommentarer
Postat av: JOSEFINE

låter som en hemsk bok, aksnke ska läsa den :)

2009-02-14 @ 16:19:07
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Helena

TACK för tips, min bussbok tog precis slut! Jippi!

2009-02-14 @ 16:50:17
URL: http://h-examino.blogspot.com
Postat av: Micke

Säkerligen en bra bok.

Jag har börjat lyssna på ljudböcker, har lite svårt att läsa på buss o tåg.

Men har laddat ner en del bra ljudböcker som jag lägger på min IPod. Nu lyssnar jag på jobb istället.

Det kan jag rekommendera. Må väl

2009-02-14 @ 18:55:16
URL: http://pappamicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0